8.3.2023 klo 08:41
Uutinen

Lakiasiaintoimisto Mykkänen Oy ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Viikon vieraana on varatuomari Mirkka Juntunen.

Yrityksen nimi?

Lakiasiaintoimisto Mykkänen Oy

Yrittäjän nimi?

Mirkka Juntunen
varatuomari, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Yrittäjänä vuodesta?

Vuodesta 2021

Yhteystiedot:

👉 www.lakimykkanen.fi
📞 puhelin 040 419 7511
📧 mirkka.juntunen@lakimykkanen.fi
📍 Puolikkotie 10, 02230 Espoo

Yrityksen toimiala?

Lakiasiaintoimisto Mykkänen Oy tarjoaa oikeudellisia palveluja yksityishenkilöille ja yrityksille. Lakiasiaintoimisto Mykkäsen oikeudellisia palveluja ovat sopimusten laatiminen ja sopimusten tarkistaminen, sovittelut sekä oikeudenkäynnit.

Yrityksen tarina/historia?

Suoritin asianajajatutkinnon vuonna 2020 ja sen jälkeen oli oikea aika perustaa oma lakiasiaintoimisto. Olin työskennellyt pitkään mm. lainsäädäntötehtävissä ja kansainvälisissä sopimusneuvotteluissa. Varatuomarin arvonimen sain vuonna 2006.

Olen aina ollut yrittäjähenkinen vastuunkantaja. Isovanhempani äitini puolelta olivat perheyrittäjiä.

Lakiasiaintoimisto Mykkänen Oy:n nimi on myös kunnianosoitus omille sukujuurilleni. Olen omaa sukua Mykkänen isäni puolelta.

varatuomari Mirkka Juntunen

Vastuullisuus, ammattitaito ja ratkaisukeskeisyys ovat Lakiasiaintoimisto Mykkänen Oy:n tärkeimpiä arvoja. Tärkeimpänä tavoitteenani on löytää asiakkaalleni paras ratkaisu hänen asiassaan.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni koostuu asiakkaideni asioihin perehtymisestä. Tyypillisesti luen ja kirjoitan sähköpostia. Tapaan asiakkaitani joko kasvotusten tai etänä videoyhteydellä ja puhelimitse. Luen ja kirjoitan erilaisia asiakirjoja.

Käyn asiakkaani puolesta sopimusneuvotteluja. Laadin asiakkailleni sopimuksia sekä luen sopimuksia läpi ja kommentoin niitä. Palvelen asiakkaitani suomeksi ja englanniksi.

Oikeudenkäynteihin valmistautuminen ja oikeudenkäynnit ovat olennainen osa työtäni. Neuvottelen vastapuolen juristien kanssa ja olen yhteydessä asiakkaisiini ja tuomioistuimiin.

Työni on asiakkaideni ongelmien ratkaisemista ja vaatii juridisen osaamisen lisäksi luovuutta ja kykyä ymmärtää erilaisia ihmisiä ja heidän intressejään. Parasta työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat.

Jotain muuta, mitä haluat kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)

Juridiikka on monipuolista ja mielenkiintoista. Kansainvälisyys on kiinnostanut minua aina.

Osallistuin avaruusoikeustapauskilpailuun Helsingin yliopiston kaksihenkisessä joukkueessa vuonna 1998 ja voitimme avaruusoikeuden Euroopan mestaruuden.

Mikä on se yrittämisen taito, jossa olet hyvä ja pystyt erottautumaan?

Analyyttisyys, hyvä esiintymistaito ja henkilökohtainen palvelu.


Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.
Haluaisitko sinä olla meidän Viikon vieras?
Voit tiedustella vapaita paikkoja maililla: anni.onnela@yrittajat.fi

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >