1.11.2018 klo 10:05
Uutinen

Lammilainen perheyritys avaa erikoismyymälän Helsingin sydämessä

Lammilainen perheyritys Sisuste Peltoniemi Oy avaa tänään torstaina Helsingissä Iso Roobertinkatu 12:ssa uuden täyden palvelun huonekalu- ja sisustusmyymälän.

Sisuste Peltoniemi Oy on Lammilta kotoisin oleva huonekalu- ja sisustusalan yritys, joka kunnioittaa perinteitä ja tekee samalla töitä suomalaisen huonekaluteollisuuden puolesta. Lammin myymälä avattiin vuonna 1982 ja huonekalukaupan pohjana on asiakkaiden tarpeiden kokonaisvaltainen ymmärrys, joka on kulkenut vuosien saatossa sukupolvelta toiselle.

Kolmannen sukupolven huonekalukauppias Juhana Peltoniemi laajentaa nyt yrityksen toimintaa pääkaupunkiseudulle ja ”Made in Lande” -brändin mukaisesti maaseudulla valmistetut tuotteet tuodaan nyt kaupunkiin. Tarkoituksen on tarjota pääkaupunkilaisille laadukkaita designhuonekalu- ja sisustustuotteita ”Lammin mallilla”, eli digimaailmasta tutulla avaimet käteen -periaatteella. Tilatut tuotteet toimitetaan kotiin, asennetaan paikoilleen ja vanhat huonekalut viedään samalla alta pois.

– Meillä menestys on kiinni mukautumisesta maailman menoon, jatkuvasta kehityksestä ja maanläheisestä asenteesta, jossa työtä tehdään aidosti ja suurella sydämellä, Sisuste Peltoniemi Oy:n toimitusjohtaja Juhana Peltoniemi kertoo.

Uusi Iso Roobertinkadun erikoismyymälä tarjoaa kokonaisvaltaisen sisustuskonseptin ja 1 100 m2:n tiloissa on huonekalumaailma, sisustustekstiilimyymälä, mittatilauspalvelupiste sekä Tempur Sleepcenter Shop-in-shop Helsinki – ja Viking Beds of Sweden – unistudio, joita pyöritetään 12 työntekijän voimin.

Lisäksi läheisessä Astoria-salissa tullaan järjestämään kuluttajille suunnattuja sisustusiltoja, joissa on sisustusvinkkien lisäksi tarjolla myös ajankohtaisia, kodinsisustamiseen ja asumiseen liittyviä luentoja, kuten työterveyslääkärin luento unen laadusta.

Uudenlaisen myymäläkonseptin taustalla on Sisuste Peltoniemen lanseeraama Pohjoismaiden suurin huonekalualan verkkopalvelu Tasokas, joka näkyy kuluttajille laajana tuotevalikoimana, ostamisen helppoutena sekä nopeina toimituksina.