30.9.2019 klo 14:45
Uutinen

Lammin Säästöpankki rukkaa verkostoaan

Lammin Säästöpankin konttoriverkosto supistuu Kanta-Hämeessä ensi vuoden alussa.

Pankkiala käy parhaillaan läpi suurta murrosvaihetta, jonka taustalla ovat asiakaskäyttäytymisen muutos ja jatkuvasti kehittyvä teknologia investointivaateineen. Pankkien toimintaan vaikuttavat myös laajeneva sääntely ja tiukentuneet vakavaraisuusvaatimukset, jotka lisäävät pankkiliiketoiminnan kannattavuuden merkitystä.

Perinteisten konttoripalveluiden tarve on vähentynyt samalla, kun asiantuntijapalveluiden tarve on lisääntynyt. Lammin Säästöpankki tiedottaa muutoksista palveluissaan ensi vuoden alusta alkaen. Tuolloin Hattulan, Janakkalan sekä Tuuloksen konttorit lakkautetaan. Riihimäen konttori muuttuu toimimaan ajanvarauksella.

Konttoriverkostoon liittyvillä muutoksilla ei ole välittömiä henkilöstövaikutuksia. Muutoksien jälkeen pankin mukaan Hämeenlinnan, Hyvinkään, Klaukkalan ja Lammin konttoreista rakentuu täyden palvelun osaamiskeskuksia, joissa tarjotaan erityisesti talouden neuvonannon palveluita.

– Panostamme myös henkilöstön liikkuvuuteen, jolloin asiakkaan ei välttämättä tarvitse tulla pankkiin vaan pankki voi tulla entistä useammin asiakkaan luo. Esimerkiksi yrittäjille tämä antaa mahdollisuuden hoitaa pankkiasiat kuntoon siellä, missä heille parhaiten sopii ja aikaa jää elinkeinon harjoittamiseen, Lammin Säästöpankin tiedotteessa kerrotaan.

Muita kiinnostavia aiheita