18.6.2019 klo 16:00
Uutinen

Lapin Yrittäjien järjestökoordinaattori ja viestinnän asiantuntija valittu – Annika Sipola ja Mona Kajander aloittavat tehtävissään kesän jälkeen

Lapin Yrittäjien uudeksi järjestökoordinaattoriksi on valittu Annika Sipola ja viestinnän asiantuntijaksi Mona Kajander.

Lapin Yrittäjien järjestökoordinaattorina aloittaa elokuussa rovaniemeläinen Annika Sipola (YTM). Viimeksi Sipola on toiminut yrittäjänä tarjoten yrityksille, yhdistyksille ja yhteiskunnallisesti aktiivisille toimijoille tiedonhaku- ja assistenttipalveluita.

Sipolalla on myös kokemusta järjestökoordinaattorin tehtävistä, viimeisimpänä hän on toiminut Arktisen neuvoston ministerikokouksen konferenssiavustajana.


Juuri valittu Lapin Yrittäjien järjestökoordinaattori Annika Sipola harrastaa vapaa-ajallaan liikuntaa ja kirjojen lukemista.

Annika Sipola on valmistunut Lapin yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi pääaineena politiikkatieteet, erityisesti valtio-oppi.

Järjestökoordinaattori vastaa Lapin Yrittäjien asiakashallintajärjestelmästä, koulutus- ja tapahtumatuotannosta, jäsenyhdistysten palveluista sekä muusta järjestötoiminnasta.

Järjestökoordinaattorin toimipiste sijaitsee Rovaniemellä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Viestinnän asiantuntijana aloittaa Mona Kajander

Lapin Yrittäjien viestinnän asiantuntijaksi on valittu Mona Kajander (HuK), joka aloittaa tehtävässään 29.7.2019.

Kajander on työskennellyt freelancer journalistina Mikkelin Kaupunkilehdelle ja Keskisuomalaiselle, minkä lisäksi hän on kirjoittanut juttuja Länsi-Savoon. Viimeisimpänä Kajander on ollut Lapin matkailua tuottavassa markkinointitalossa House of Laplandissa Rovaniemellä.


Lapin Yrittäjien vasta valitttu viestinnän asiantuntija Mona Kajander haluaa pysyä aallon harjalla maailman tapahtumista seuraten aktiivisesti eri viestintäalustoja.

Kajander on juuri valmistumassa Jyväskylän yliopistosta humanististen tieteiden kandidaatiksi pääaineena etnologia, sivuaineena viestintä ja suomen kieli. Kandidaatin tutkielman Kajander kirjoitti keskittyen henkilöbrändin rakentumiseen Instagram-sovelluksessa.

Kajander on opiskellut myös visuaalista ja teknologiapainotteista viestintää Youngstown State Universityssa Yhdysvalloissa.

Viestinnän asiantuntija työskentelee yrittäjäjärjestön monipuolisissa sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtävissä vastaten Lapin Yrittäjien kaikista viestintäkanavista.

Lapin Yrittäjien viestinnän asiantuntijan tehtävä on määräaikainen ajalle 29.7.2019 – 31.10.2020.