30.11.2017 klo 10:38
Uutinen

Lappilaiset superfood-patukat pääsivät mukaan Peter Vesterbackan Fun Academyyn

Slushissa esittäytyy kansainvälinen varhaiskasvatusyritys Fun Academy. Päiväkotilapsille muun muassa astronauttitaitoja opettavan Fun Academyn yhtenä teemana on terveellinen ravitsemus, johon on nyt otettu mukaan lappilaiset Arctic Superfood -eväspatukat.

Helsingissä 30.11.–1.12.2017 järjestettävän Slush17- tapahtuman yhteydessä Messukeskuksen lapsiparkkiin nousee avaruusteemainen pop up -päiväkoti, jossa kasvuyritystapahtuman vieraille esitellään suomalaista päiväkotiympäristöä ja Fun Academyn kehittämää hauskan oppimisen filosofiaa.

Pop upiin rakennetaan pikkuastronauttien työpaja, jossa opitaan molempina päivinä Space Nation Kids – avaruusohjelman astronauttitaitoja. Pop upissa 20 lasta ja 10 aikuista käy avaruuskoulua, jossa ei unohdeta myöskään terveellistä ravintoa.

”Huomasimme, että mustikkaiset eväspatukat sopivat mainiosti pop up-päivämme eväspakettiin, koska marjat superfoodina ovat tärkeitä pienten astronauttien ruokavaliossa”, sanoo Fun Academyn toimitusjohtaja Sanna Lukander.

Sattumoisin Fun Academyn materiaaleissa seikkailevat hahmotkin rakastavat marjoja, jotka ovat myös Lapin luonnonantimia hyödyntävien patukkojen pääraaka-aineita. Fun Academyn mustikoista tykkäävä Soca päätyykin nyt Arctic Superfoodsin mustikka-koivunlehti -eväspatukan pakettiin.

”Arctic Superfoods on huippuhyvä kumppani Fun Academyn astronauttiohjelmaan, koska vain parhaat suomalaiset luonnosta saatavat raaka-aineet kelpaavat tuleville astronauteillemme”, toteaa Peter Vesterbacka.

”Upeaa päästä näin innovatiivisessa seurassa Slushiin, jossa esittelen myös aivan uuden tuotteen, mustikka-tummasuklaa patukan. Kultaiseen pakettiin kääritty herkku yhdistää suomalaisen supermarjan ja laadukkaan, mutta terveellisen tumman suklaan”, kertoo yrittäjä Jari Kurtti Arctic Forest Foods Oy:stä (kuvassa).

Roviosta aiemmin tunnettu Peter Vesterbacka on mukana myös Fun Academyn taustajoukoissa. Fun Academyn kansainvälinen päiväkotiyhteisö tarjoaa sisältöjä ja yhteistyötä, jonka tavoitteena on vahvistaa ymmärrystä leikin, tutkimisen ja monipuolisen yhteistoiminnan merkityksestä varhaisessa oppimisessa. Nyt on esillä päiväkotilapsille soveltuva avaruusohjelma, jossa yhteistyökumppanina on muun muassa suomalainen avaruus-startup Space Nation.