10.11.2020 klo 08:02
Uutinen

Lapuan Vuoden Yrittäjät 2020 on valittu!

Meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa Lapuan Vuoden 2020 Yrittäjät, joista jokainen on valittu yksimielisesti ja ansaitusti!

Tämä vuosi 2020 on tuonut ennennäkemättömät haasteet mukanaan. Kukapa olisi vuosi sitten uskonut, miten maailma muuttuu lähes yhdessä yössä. Yritykset ovat joutuneet venymään näissä olosuhteissa äärimmilleen ja siltikään tulevaisuus ei ole ollut mitenkään varmaa.

Yrittäjyyden perimmäinen henki on tästä huolimatta ollut vahvana jokaisessa lapualaisessa yrityksessä: Uusia ideoita on synnytetty, laitettu käytäntöön, toimintatapoja on jouduttu sorvaamaan uuteen uskoon tilanteiden pakosta, on hypätty ulos omalta mukavuusalueeltaan ja uusiakin aluevaltauksia on tehty jne. Lapualaiset yritykset ovat joutuneet tekemään myös hankalia ja rankkoja päätöksiä. Tämä kaikki on vaatinut hurjasti uskoa omaan tekemiseensä ja huomiseen – se, jos mikä, on yrittäjyyden määritelmä!

Tästä syystä jokainen yhdistyksemme jäsenyritys on ehdottomasti ansainnut tulla palkituksi Lapuan Vuoden 2020 yrittäjä –tittelillä.
Lapualta siis löytyy tänä vuonna ennätykselliset 305 kappaletta Vuoden 2020 Yrittäjää – sydänlämpimät onnittelut ja korkea hatunnosto teille jokaiselle!

Kunniakirjat saateviesteineen on lähetetty postissa, sillä koronan vuoksi perinteistä yrittäjäjuhlaa ja palkitsemistilaisuutta ei voida tänä vuonna järjestää.

Toivomme, että jokaisessa nyt palkitussa yrityksessä pysähdyttäisiin hetkeksi ja juotaisiin pullakahvit juhlan kunniaksi. Samalla olisi paikallaan antaa itselleen kunnia siitä, miten valtava määrä periksiantamatonta sisua, luovuutta, sitkeyttä ja uskoa jokaisesta onkaan löytynyt, miten jokaisen panoksella on ollut ratkaiseva merkitys tässä selviytymistaistelussa suurta tuntematonta vastaan. Laittakaa kunniakirja näkyville paraatipaikalle tästä muistuttamaan.

Olkaa ylpeitä yrittäjyydestänne!

Hallitus | Lapuan Yrittäjät ry