2.5.2017 klo 16:35
Uutinen

Laura Peippo on Suomen iloisin yrittäjä 2017!

Suomen iloisin yrittäjä 2017 -kilpailun voittajaksi valittiin Laura Peippo Kittilän Sirkan kylästä. Kilpailuun osallistui äänestämällä ja yrittäjiä ilmiantamalla tänäkin vuonna lähes 20 000 suomalaista.

Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen järjestämän kilpailun voittaja Laura Peippo on liikunta-alan yrittäjä. Hänen yrityksensä Levi Wellness Club Oy tuottaa liikuntapalveluja ja -tapahtumia niin yrityksille kuin henkilöasiakkaille.

Peippo on alkuperäiseltä ammatiltaan ravintolakokki. Hän sai 21-vuotiaana burnoutin ja päätti, ettei enää ikinä tekisi työtä, josta ei nauti. Laura Peippo irtisanoutui työstään ja lähti tavoittelemaan unelmiaan liikunta-alalle. Nyt hän omistaa oman pienyrityksen, joka on hänelle todellinen intohimo ja unelmien täyttymys.

– Mietin usein, ymmärtävätkö ihmiset, kuinka tärkeää tämä työ on minulle. Asiakkaat mahdollistavat sen, että saan elää omaa unelmaani, Laura Peippo sanoo.

Peippo pitää yrittäjänä olemisen parhaimpana puolena asiakkaitaan.

– Parasta on se, että saan kokea asiakkaideni kanssa onnistumisia. Elän heidän kanssaan niin ylä- kuin alamäissä. Me luomme tiiviitä asiakassuhteita, ja jokainen asiakas on meille ehdottoman tärkeä.

– Oli ihan huikeeta, miten ihmiset innostuivat jakamaan ja äänestämään. Ja kaikki lappilaiset lähtivät mukaan. Minulla on tosi iloinen, mukava ja lämmin olo, Laura Peippo kisan etenemisestä sosiaalisessa mediassa. Hän sai 2630 tykkäystä.

– Minulla on mahtavia seuraajia, ystäviä ja asiakkaita, jotka ovat olleet tukena niin somessa kuin muutenkin. Täällä Lapissa on niin hyvä yhteishenki, että monet pohjoisen yritykset lähtivät tukemaan minua.

Laura Peippo saa Suomen iloisin yrittäjä 2017 -tittelin vuodeksi käyttöönsä ja diplomin seinälleen. Lisäksi voittaja saa yritykselleen 1 500 euron arvoisen palkinnon työn iloa tuottamaan.

Muut tämän vuoden kilpailun finalistit olivat Perhe Hynninen Oulusta, Tuomo Kilpeläinen Oulusta, Veljekset Teperi Karjalohjalta ja Anita Hallapelto Somerolta.

Suomen iloisin yrittäjä -kilpailun tavoitteena on palkita ja nostaa esiin pienyrittäjiä, jotka pitävät huolta positiivisesta työilmapiiristä ja tuovat iloa asiakkailleen. Kilpailun avulla halutaan jakaa tunnustusta maamme tuhansille pienyrittäjille – arjessa usein vähälle huomiolle jääville sankareille, jotka valaisevat persoonallaan monien ihmisten päivää.

toimitus@yrittajat.fi