13.6.2017 klo 13:33
Uutinen

Lauttasaaren Yhteiskoulun Yrittäjyyspäivä 16.11. – Haluatko sinä kertoa oppilaille yrittäjyydestä?

Lauttasaaren Yhteiskoululla vietetään marraskuun 16. päivä Yrittäjyyspäivää. Tänä vuonna lukiolaiset jalkautuvat yrityksiin 5-6 henkilön ryhmissä ja 9 -luokkalaisille järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa LYKillä oma tapahtuma.

Lukiolaisten yritysvierailut:

Noin sata lukiolaista jaetaan 5-6 hengen ryhmiin ja ryhmät vierailevat kahdessa yrityksessä iltapäivän aikana. Koululla ryhmät muodostetaan syys-lokakuussa, jolloin ryhmillä on aikaa valmistautua vierailuun ja annettuihin ennakkotehtäviin.

Yritysvierailujen aikataulut ovat:

  • Yritysvierailu 1. klo 12.30 – 14
  • Yritysvierailu 2. klo 14.30 – 16

Haluatko sinä ottaa vastaan oppilaita yritysvierailulle? Ilmoittaudu mukaan: johanna.jussila@crescendoconsulting.fi

9-luokkalaisten yrittäjätapaamiset LYKillä

9-luokkalaisille järjestetään LYKillä oma tapahtuma klo 13-15 välisenä aikana. Yrittäjätapaaminen LYKillä sopii erinomaisesti yksin- tai mikroyrittäjille, jotka haluavat kertoa omasta yrityksestä ja nykyaikaisesta tavasta työllistyä ja työllistää itsensä. LYKillä järjestettävään tapahtumaan mahtuu mukaan 3-4 yksin- tai mikroyrittäjää, jolloin oman puheenvuoron pituus on n. 20-30 min keskusteluineen.

Jos haluat mukaan LYKin Yrittäjätapaamiseen, ota yhteyttä: johanna.jussila@crescendoconsulting.fi

Aiempien kokemuksien perusteella oppilaita kiinnostaa erityisesti yrittäjän uratarinat ja yrityksen tarinat, yrittäjänä toimimisen valmiudet sekä millaisia valmiuksia työelämässä tarvitaan yleensä ja isäntäyrityksen toimialalla.