1.2.2019 klo 21:59
Uutinen

Liedon Yrittäjät valittiin Suomen Yrittäjien vuoden paikallisyhdistykseksi

Varsinais-Suomeen menestystä Vaikuttajafoorumissa.

Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaita yrittäjäyhdistyksiä. Liedon Yrittäjät valittiin parhaaksi paikallisyhdistykseksi 200-500 jäsenyrityksen kategoriassa.

Liedon Yrittäjien palkinnon perusteluina käytettiin muun muassa sitä, että Liedon Yrittäjät tekee hyvää yhteistyötä Liedon kunnan kanssa. Pitkään jatkunut toimiva yhteistyö näkyy muun muassa keskustan kaavoituksessa sekä omistajanvaihdosten ja matkailun edistämisessä. Alueen yritysten työvoimapulaan on vastattu tehotiedottamisella oppisopimuskoulutuksesta sekä rekrytointitapahtumilla.

– Liedon Yrittäjien hallitusten jäsenet ovat jo pitkään tehneet työtä ja sitoutuneet yhteistyön kehittämiseen kunnan kanssa. On hienoa, että tämä työ nyt sai tunnustusta valtakunnallisesti, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sanoo.

Hyvä yhteistyö näkyy myös Varsinais-Suomen Yrittäjien vuosittaisessa Maakuntaennusteessa, jossa Lieto on kestomenestyjä. Alkuvuonna julkaistussa vuoden 2019 Maakuntaennusteessa Lieto piti kakkospaikkaa sekä kunnan ja yrittäjien välisessä yhteistyössä että kunnan yrittäjyysilmapiirissä.

Yrittäjäjärjestön parhaat paikallisyhdistykset palkittiin perjantai-iltana 1.2. jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100, 100–199, 200–500 sekä yli 500 jäsenyritystä. Suomen Yrittäjillä on 383 paikallisyhdistystä ja 60 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin. Palkinnot jaettiin yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumissa Silja Europalla.

Salon Yrittäjät oli ehdolla isojen paikallisyhdistysten sarjassa, mutta voiton sarjassa nappasi Kuopion Yrittäjät.

Lisätietoja:

Hanna Munter, toimitusjohtaja, Varsinais-Suomen Yrittäjät, puh. 044 296 9071

Kuvassa palkinnon vastaanottanut Liedon Yrittäjien puheenjohtaja Timo Kuukasjärvi tuulettaa. (Kuva: Suomen Yrittäjät/Tiina Rantakoski)