19.10.2019 klo 20:14
Uutinen

Linda Saukko-Rauta on Valtakunnallinen vuoden yksinyrittäjä

Jyväskyläläinen Linda Saukko-Rauta Redanredan Oy:stä palkittiin historian ensimmäisellä Valtakunnallisella vuoden yksinyrittäjä -palkinnolla.

Palkinto jaettiin Suomen Yrittäjien päätapahtumassa Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa lauantaina 19.10.

Digiajan Kylli-täti Linda Saukko-Rauta tiivistää kuvaan olennaisen

Omaleimaisella tyylillä ja persoonalla toimiva livekuvittaja Linda Saukko-Rauta on saanut vahvan jalansijan alan ammattitaitoisena tekijänä.

Sarjakuvien piirtämisestä lähtenyt toiminta on kasvanut monipuoliseksi palvelutarjonnaksi. Eräänlaisena digiajan Kylli-tätinä profiloitunut Linda Saukko-Rauta on livekuvittamisen pioneereja Suomessa. Yritystoiminta on laajentunut livekuvittamisesta piirrosvideoihin ja strategisiin kuvituksiin.

Jyväskyläläinen yksinyrittäjä on saavuttanut asemansa rakentamalla hienosti erottuvan henkilöbrändin. Saukko-Raudalla on erinomainen kyky pureutua eri alojen sisältöihin, tiivistää ja löytää monimutkaisistakin jutuista asian ydin. Hän jalostaa olennaisen ja tiivistää sen kuvaksi tai sarjaksi kuvia. Lopullinen muoto auttaa hahmottamaan laajankin kokonaisuuden. Referenssilista on kasvanut tätä nykyä laajaksi ja vaikuttavaksi. Hän tekee myös livekuvituskeikkoja ulkomaille.

Saukko-Rauta yhdistää yrittäjänä hienosti kaikkea aiemmin oppimaansa. Aiemmin kieltenopettajana sekä verkkopedagogiikan suunnittelijana työskennellyt yrittäjä hyödyntää menestyksekkäällä tavalla osaamistaan. Hän on onnistunut yhdistämään perhe-elämän vauhdikkaaseen yksinyrittäjän arkeen.

Tieto voitosta kantautui Ranskaan

-Sain tiedon voitosta, kun olin Ranskassa mieheni kanssa, ostimme samppanjan, jonka nyt poksautamme. Edelleen olo on hieman pöllämystynyt ja yllättynyt. Yksinyrittäjälle tämä palkinto on ihana huomionosoitus.

Tulevaisuuden suunnitelmiaan Linda kiteyttää sanomalla: Tähän pisteeseen olen päässyt sanomalla tarpeeksi monta kertaa joo! Tulevaisuuteen mennään samalla mentaliteetilla, avoimin mielin.

Valtakunnallisella vuoden yksinyrittäjä -palkinnolla palkittiin myös JSM Consulting Oy:n Jaakko Marin Helsingistä.

Redanredan Oy

Yrittäjä, perustaja: Linda Saukko-Rauta
Perustettu: 2010
Toimiala: Taiteellinen luominen, livekuvitus

Kotisivut www.redanredan.fi