Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

11.1.2023 klo 19:58
Uutinen

Lisää puhtia vuoteen – YritysKirkkonummen palvelut

Kirkkonummelaisilla yrittäjillä on monipuolinen valikoima yritysneuvontapalveluja saatavilla YritysKirkkonummen (YritysEspoo) kautta. Palvelut tarjoaa Kirkkonummen kunta, joten ovat kirkkonummelaisille yrittäjille maksuttomia.

Yritysneuvontapalvelut auttavat monella tapaa niin starttaavia, liiketoimintaansa kasvattavia kuin sukupolven vaihdosta tekeviä yrityksiä. Neuvontaa saa myös etäyhteyksillä.

Sen lisäksi, että YritysKirkkonummi tarjoaa palvelujaan, on heidän kauttaan mahdollisuus saada maksutonta asiantuntijabriiffausta mm. lakipalveluissa, myynnissä ja markkinoinnissa, hankinta-asioissa – ja monessa muussa asiassa!

YritysKirkkonummi järjestää myös säännöllisesti koulutuksia yrittäjille, sekä yhteistyössä Kirkkonummen Yrittäjien kanssa erilaisia paikallisia tilaisuuksia.

YritysKirkkonummi

YritysKirkkonummi palvelee paitsi yrityksen perustamista suunnittelevia, myös kaikkia yrittäjinä tai kevytyrittäjinä jo toimivia. Sparraamme ja ohjaamme yrittäjiä eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, kiinaksi ja venäjäksi, joten myös vieraskielisten asiakkaiden on helppo kääntyä puoleemme.

Tukea kasvuun, kehittämiseen ja kriisistä selviämiseen

Painitko yksin esimerkiksi liiketoiminnan uudistamiseen tai omaan jaksamiseen liittyvien asioiden kanssa? Joskus on hyvä päästä keskustelemaan yrityksen asioista ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Kokeneet yritysasiantuntijamme ovat valmiina auttamaan ja opastamaan eteenpäin.

KUINKA VOIMME OLLA AVUKSI?

  • Yrityksen ja yrittäjän raha-asiat
  • Vauhtia myyntiin ja markkinointiin
  • Hankintaneuvoja auttaa tarjouskilpailuissa
  • Yrityksen lakiasiat

Ota tuki vastaan ja lähde kehittämään toimintaasi!

Lisätietoja yrityskirkkonummi.fi