12.9.2019 klo 19:23
Uutinen

Louhinta Lammelta kivituotteita mittojen mukaan.

Louhinta Lampi oy valmistaa Suomen maaperästä louhitusta raakakivestä tarkalleen asiakkaan mittojen ja tarpeiden mukaisia kivituotteita. Väri- ja sävyvaihtoja löytyy myös.

Myrskyläläinen yritys tekee raakakivestä jämptisti asiakkaan omien mittojen ja tarpeiden mukaisia graniittilaattoja, kivitolppia, muurikiviä sekä muita erilaisia rakennuskiviä.

Valmiit tuotteet sopivat esimerkiksi pihojen, torien ja pysäköintialueiden päällysteeksi, sekä niiden reunakiviksi, kiviportaisiin tai kivimuureihin jne.

Louhinta Lampi Oy on perustettu vuonna 1994. Perheyritys toimii Myrskylässä itäisellä Uudellamaalla. Yritysasiakkaat täyttävät suurimmaksi osaksi yli 40 vuotta alalla toimineen yrityksen tilauskannan, mutta yksityisasiakkaitakaan ei ole unohdettu. Myös heitä palvellaan valtakunnallisesti.

Suora lainaus yrityksen kotisivulta: ”Kotimainen kivi on kestävää ja korkealuokkaista. Rakennuskivet testataan veden imun suhteen. Pitkän kokemuksemme johdosta takaamme, että rakennuskivet kestävät erilaisissa kohteissa. Kun kivi on kerran lyöty paikoilleen sitä ei tarvitse enää enempää huoltaa.”

Ja täältä nuo kotisivut löytyvät kokonaan: https://www.louhintalampi.fi/

Huomautus: Tämä artikkeli kuuluu Myrskylän Yrittäjien yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti paikkakunnalla toimivia yrityksiä. Osalla toimintaa on huomattavasti laajemmallakin alueella, osalla jopa valtakunnallisesti. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yrityksen kotisivujen tietojen perusteella yhteistyössä yritysten johdon kanssa. Tämän esittelyn toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.