13.6.2018 klo 14:06
Uutinen

Lue Puuroboin kiinnostava yrittäjätarina – uusi sivusto tarjoaa vinkkejä nuorille yrittäjille

Munyritys.fi tarjoaa tietoa ja opastusta nuorille, jotka haaveilevat oman yrityksen perustamisesta.

Koulutyön tauottua moni nuori työllistää itsensä kesäyrittäjinä. Tästä ovat esimerkkeinä lukuisat Suomessa toimivat kesäkahvilat.

Suomen Yrittäjien, 4H Liiton ja Nuori Yrittäjyys ry:n yhteisprojektina syntynyt Munyritys.fi tarjoaa kiinnostavia nuorten yrittäjätarinoita ja vinkkejä yritystoiminnan aloittamiseen.

Sivuston tavoitteena on antaa konkreettisia vinkkejä yrittäjyyden ensi askeleisiin ja kannustaa kokeilemaan yrittäjyyttä. Samalla sivusto kokoaa yhteen nuorten yrittäjien tarinoita yrittäjyyden alkutaipaleesta.

Tarinoiden tarkoituksena on antaa nuorille käsitys siitä, kuinka erilaisista lähtökohdista yrittämiseen lähdetään ja mitä kaikkea matkan varrella voi tulla vastaan. Sivustolta löytyy myös blogipostauksia yrittäjyyteen liittyvistä käytännön aiheista, kuten liiketoimintasuunnitelmasta, markkinoinnista ja rahoituksesta. Sivustoa on rahoittanut Yksinyrittäjäin Säätiö.

Sivustolta voi lukea muun muassa Kalle Koivun yrittäjätarinan. Koivu tunnetaan tuorepuuroa myyvästä Puuroboi-yrityksestä. Lue tarina täältä.

Kuva: Puuroboi

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi