10.4.2021 klo 18:19
Uutinen

Maakunnallinen Vuoden Yksinyrittäjäpalkinto SUUNTA-palvelut Ky:n Leena Ståhlbergille

Savon Yrittäjät palkitsi koulutuksen ja valmennuksen moniottelijan Leena Ståhlbergin Maakunnallisella Yksinyrittäjäpalkinnolla lauantaina 10.4. Kuopion Musiikkikeskuksella järjestetyssä Yrittäjäjuhlassa. Juhla järjestettiin tänä vuonna erityisjärjestelyin hybriditapahtumana, jonka striimausta oli mahdollisuus seurata vaikka kotisohvalta.

Savon Yrittäjien puheenjohtajisto perusteli valintaa palkitun yrittäjän monipuolisella ammattitaidolla, määrätietoisuudella ja oman alansa pioneerina toimimisella.

– Yrittäjä, opinto-ohjaaja, ammatinvalinnanohjaaja, motivaatiovalmentaja, työhön valmentaja, työkykykoordinaattori, kouluttaja ja kirjailija. Leena on esimerkki siitä, mihin yrittäjä pystyy parhaimmillaan. Palkinto meni täysin oikeaan osoitteeseen, Savon Yrittäjien puheenjohtaja Tarja Arbélius kertoo.

– Olo on hämmentyneen kiitollinen ja onnellinen tällaisesta tunnustuksesta ja siitä, että tekemäni työ on näin noteerattu. Jos olen ollut innostunut yrittäjyydestä kuluneet vuodet, niin tämän myötä into ja energia saivat taas kyllä valtavan lisäboostin, Leena Ståhlberg kertoo.

Leena Ståhlberg vastaanotti vuonna 2020 Kuopion Yrittäjien vuoden Yksinyrittäjä -tunnustuksen sekä Kuopionseudun Uusyrityskeskuksen myöntämän Uusyrittäjä-tunnustuksen.

– Nautin todella tästä työstä joka päivä ja siitä, että asiakas onnistuu tavoitteissaan. Työni kohokohtia ovat kaikki ne kohtaamiset, joita arjessa joka päivä tapahtuu. Tulevaisuudeltakaan en odota mitään muuta kuin sitä, että voin jatkaa tällä valitsemallani tiellä. Tämä on niin kivaa, Leena kertoo.

Savon Yrittäjät on jakanut Maakunnallista Yksinyrittäjäpalkintoa vuodesta 2013, ja tunnustuksen ovat saaneet:

2013 Helena Tolonen, Foto-Helenan Kello ja Kulta
2014 Minna Suuronen, Minna Suuronen Oy
2015 Jaana Turunen, Maestra Finland Oy
2016 Kati Kraemer, KatiK design
2017 Teemu Hiltunen, Lohimaa Fishing Service
2018 Tiina Naumanen, Viestintäkoulutus Draivis
2019 Juha Jylhäsalmi, Jylhäsalmi Productions Oy