7.12.2021 klo 09:54
Uutinen

Maakunnan ensimmäinen Yksinyrittäjäpalkinto Helena Heiskaselle

Maakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto luovutettiin nyt ensimmäisen kerran ja palkinnon sai liperiläinen yrittäjä Helena Heiskanen Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta.

Palkittavaa valittaessa on otettu huomioon, että yrityksellä on vähintään 5 vuoden toimintahistoria, toiminta on esimerkillistä ja siinä on jatkuvuutta.

Yritystoiminnassa on poikkeavaa ja ”jotain erikoista” osaamista, sekä taitoa. Yritys on toimialansa edelläkävijä, yhteiskunnallista arvostusta omaava, rohkea, ennakkoluuloton, urauurtaja ja yrityksellä on paikallista merkitystä. Toki ihan kaikkia näitä kriteerejä ei ole tarvinnut täyttää. Palkittava yrittäjä sai myös 1500 euron stipendin.

Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta

Terveydenhuolto, sosiaalipedagogiikka tai mindfulness tulevat tuskin ensimmäisenä mieleen, kun mietitään ratsastustilaa. Liperin Puromäessä sijaitseva Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta tarjoaakin ennakkoluulottomalla asenteella poikkeuksellisen toimintamallin, joka yhdistää hyvinvoinnin sekä hevosharrastamisen keskenään onnistunein lopputuloksin. Yrityksen kaikkea toimintaa ohjaa sosiaalipedagoginen viitekehys.

Toimivan konseptin tukena on yrittäjä Helena Heiskasen omat elämänkokemukset, alan pitkäaikainen työkokemus sekä koulutuspohja. Tähän kun lisätään suomalainen sisukkuus, alkaa menestyneen yrittäjän resepti olla koossa.

Vuoden yksinyrittäjänä palkitseminen pysäytti Helenan päivän. ”Minulla tuli ihan kyynelet silmään. Hevosyrittäjän työ on pitkää päivää ja kovaa työtä, josta asiakas näkee ja kokee vaan vilauksen, jäävuoren huipun.” Helena sanoo. ”Asiakkaan ilon, elämyksen ja onnistumisen kokeminen on kuitenkin kaikkein merkityksellisin hetki. Se on tosite siitä, että työ on kannattanut, se on huomattu sekä sitä kannattaa jatkaa.”

Yrityksen toimipaikka: Heiskalan Hoppala,
Liperintie 98 D, 83100 LIPERI
www.heiskalanhoppala.com

Pohjois-Karjalan Yrittäjien Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa juhlapuheen piti Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Yrittäjäjuhla kokosi Joensuuhun yli 300 yrittäjää eri puolilta maakuntaa.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Lisätietoja: Merja Blomberg, toimitusjohtaja, p. 050 367 5194