14.11.2018 klo 19:36
Uutinen

Maarit Venäläinen jatkaa Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtajana

Syyskokouksessa 14.11. valittu hallitus tuo Jyväskylän Yrittäjiin sekä uudistumista sekä pysyvyyttä.  Maarit Venäläinen valittiin yksimielisesti jatkoon puheenjohtajana. Kokous pidettiin Ravintola Rentukassa ja sen puheenjohtajana toimi Jaakko Selin.

Jyväskylän Yrittäjien toiminnan kantavaksi teemaksi vuodelle 2019 vahvistettiin elinvoimaa ja energiaa. Puheenjohtaja Maarit Venäläinen kertoi, että aiheen kautta halutaan tuoda esiin yrittäjäjärjestön merkitystä yrittäjien ja yritysten elinvoiman mahdollistajana ja sitä kautta tuoda kaupunkiin lisää positiivista energiaa ja yrittäjäasennetta.

Tärkeä näkökulma on myös yrittäjien jaksaminen ja hyvinvointi sekä yritysten kasvu- ja kehittymismahdollisuudet. Vaikuttamistyössä elinvoimaa ja energiaa luodaan niin kunnan päättäjien kuin muidenkin sidosryhmien kanssa, jotta yrittäjyysvaikutukset huomioidaan päätöksenteon arjessa.

Palkitsemista ja kukituksia

Ennen kokouksen alkua palkittiin kaksi vahvaa yrittäjyysvaikuttajaa. Toimitusjohtaja, yrittäjä Sirpa Pii-Keinonen sai hopeisen Suomen Yrittäjien järjestöansiomerkin 10 vuoden työstään yksityisen yrittäjyyden hyväksi. Toimitusjohtaja Johanna Soilu palkittiin pronssisella järjestöansiomerkillä viiden vuoden ansiokkaasta työstä.

Perinteen mukaan kokous kukitti myös kolmen vuoden yrittäjyystaipaleen taittaneet yrittäjät kannustuksena jatkaa eteenpäin. Kolmen yrittäjyysvuoden ruusut saivat Maria Mäkelä, Mirkka Lampinen, Kari Nissinen, Jere Moilanen, Reijo Kujala, Kirsi Nieminen ja Katja Isomöttänen.

Jyväskylän Yrittäjien hallituskokoonpano vuodelle 2019:

Maarit Venäläinen, puheenjohtaja
Pirjo Mäkipää
Reetta Nummelin
Erika Nurmela
Juha Oksanen
Jari Parkkisenniemi
Sirpa Pii-Keinonen
Outi Syrjälahti
Satu Ässämäki
Reijo Kujala
Maria Mäkelä
Kreetta Ahonen
Markus Mäntynen
Kaisa Lammi
Marjaana Etula
Perttu Poikonen