Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Maistelijoita Tammelan Makkaramarkkinoilla. Kuva: Tammelan Yrittäjät ry
4.6.2024 klo 13:55
Uutinen

Makkarat mielessä Tammelaan markkinoille

Tammelan Yrittäjät ry järjestää lauantaina 15.6. jo perinteeksi muodostuneet Tammelan Makkaramarkkinat. Asian pariin kokoonnutaan jo 24. kertaa. Vuosien saatossa tapahtuma on muuttunut monin tavoin, on vaihtunut paikka ja pari kertaa tapahtuma on jouduttu perumaan – koronapandemian takia. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Tammelan kunnantalon piha-alueella, jonne rakentuu kunnon torialue.

– Tämä ratkaisu on esimerkiksi lupien kannalta helpompi järjestäjälle. Muutenkin tapahtuman järjestämisen velvoitteet ovat lisääntyneet ja toisaalta talkooväen määrä on vähentynyt. Kannamme yrittäjäyhdistyksenä päävastuun tapahtumasta. Lisäksi aiemmin meillä ollut virvoketeltta on annettu paikallisen yrittäjän hoidettavaksi, kertoo Tammelan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Janne Siikonen.

Markkinoiden kulmakivenä on aina ollut Makkaramestarikilpailu. Tämän ympärille on rakennettu toripäivää ja iltatapahtumaa. Tämän vuoden tapahtumassa painotetaan lapsille suunnattua ohjelmaan toritapahtuman aikoihin. Tavoitteena on saada koko perhe viihtymään alueella. Makkaramestarikilpailussa tuomaristo maistelee sokkona erilaisia makkaroita, tänä vuonna tuomariston puheenjohtajana toimii Pekka Väre. Yleisökin pääsee maistelemaan kilpailumakkaroita ja kertomaan oman mielipiteensä. Tapahtuma päättyy livemusiikkiin ja illan aikana kuullaankin paikallisia nuorten bändejä sekä räppäreitä. Illan pääesiintyjänä klo 21.00 esiintyy Lord Est.  

Uutinen on lyhennetty Hämeen Yrityssanomien laajemmasta artikkelista

aika: 15.6.2024
kellonaika: 9.00 – 24.00
paikka: Kunnantalon piha-alue, Tammela

Ohjelmassa luvassa torihumua, makkaramestarikilpailu, illalla livemusiikkia ja tanssit

Mikäli haluat omalle yrityksellesi / organisaatiollesi myyntipaikan, ole yhteydessä Tammelan Yrittäjät ry: puheenjohtajaan Janne Siikoseen janne.siikonen@gmail.com