Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Työterveyslaitoksen sivuilla on julkaistu Yrittäjän digitieto-tietopaketti, joka pyrkii laskemaan pienten pk-yritysten digitalisoitumisen kynnystä. Kuva:TTL
6.3.2023 klo 08:00
Uutinen

Maksuton Yrittäjän digitieto antaa pk-yrityksille hyötytietoa verkkokaupasta, tietoturvasta, digimarkkinoinnista ja somesta

Työterveyslaitoksen sivuilla on julkaistu Yrittäjän digitieto -tietopaketti, joka pyrkii laskemaan pienten pk-yritysten digitalisoitumisen kynnystä. Sieltä saa tietoa esimerkiksi verkkokaupan perustamisesta, tietoturvasta, digitaalisesta markkinoinnista ja sosiaalisen median käytöstä sekä työn digitalisoitumisesta yritystoiminnassa.

Sivusto on jaettu kolmeen alateemaan, jotka ovat: digi muuttaa työtä, tekniset ratkaisut sekä digimarkkinointi ja sosiaalinen media.

Esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin osiosta löytyy apua markkinoinnin perusteisiin, verkkosivun suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä some-kanavien hyötykäyttöön.

Teknisten ratkaisujen osiossa sivusto auttaa yrittäjää ymmärtämään tehokasta digitaalisten järjestelmien ja työkalujen yhteensopivuutta, verkkokaupan perustamista ja tietoturvan kuntoon laittamista.   Digi muuttaa työtä -osiossa kerrotaan esimerkiksi digitaalisuuden vaikutuksesta työhyvinvointiin, aivotyöhön ja osaamisen kehittämiseen.  

Pääset sivustolle täältä.

Yrittäjän digitieto -sivusto perustuu tutkittuun tietoon ja sen ovat koonneet digitalisaation, työhyvinvoinnin, työelämän ja yrityskehittämisen asiantuntijat Työterveyslaitoksesta, TTS Työtehoseurasta ja TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:stä. Opas on tuotettu osana DigiHyöty-hanketta, joka on saanut rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.