Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

30.4.2024 klo 14:46
Uutinen

Maksuttomat Työpisteen yrityspalvelut auttavat yrittäjää rekrytointihaasteissa

Työpisteen yritys-palvelutiimi on apunasi, kun yrityksellesi tulee tarve rekrytoida uutta työvoimaa. Alta löydät työpisteen rekrytointiin liittyviä ajankohtaisia mahdollisuuksia erilaisiin rekrytointihaasteisiin ja -tilanteisiin.

15.5. RekryArena-rekrytointitapahtumaan maksuton messupiste matkailun ja ravintola-alan yrityksille. Tapahtumassa mahdollisuus tavoittaa satoja potentiaalisia työnhakijoita. Varaa yrityksellesi maksuton myyntipiste tästä!

RekryTreffit joka tiistai Linnanteatterissa. Maksuton matalan kynnyksen palvelu, jossa yksi yritys kerrallaan pääsee esittäytymään ja työntekijät pääsevät tapaamaan yrityksen edustajia sekä keskustelemaan työpaikasta. Ehtona osallistumiselle on, että yrityksellä on tarjolla vähintään kaksi työpaikkaa (kokopäivä, osa-aika tai kausityö). Haastattelut tehdään heti paikan päällä, töihin nopeallakin aikataululla. Työnhakijoille osallistuminen on aina vapaaehoista. Treffejä on järjestetty jo kahden vuoden ajan, ja niille on osallistunut yrityksiä useilta eri toimialoilta. Työnhakijoita tapahtumissa on käynyt yli 2500 ja palaute on ollut positiivista kaikilta osapuolilta. Lue lisää osallistumisesta täältä!

22.5. Rekryhelpissä yrittäjiä on tapaamassa ja auttamassa Turun kaupungin Työpisteen yritystiimi. Saavu Yrittäjäkeskukseen Rekryhelppiin ja anna meidän kysyä oleelliset kysymykset yrityksestäsi ja tarpeistasi. Tapaamiseen on hyvä varata aikaa noin puoli tuntia. Tapaamisen jälkeen voimme sopia esimerkiksi ehdokashausta tai RekryTreffeistä ja ilmoitamme sinulle, mikäli löydämme yritykseesi sopivan henkilön. Esihaastattelemme ehdokkaat sekä autamme mahdollisten palkkaukseen liittyvien tukien kanssa. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta ja nähdään Rekryhelpissä! Yrittäjäkeskus, Brahenkatu 20, 2krs. Ke 22.5. klo 9-11 

Otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä, jos sinulla tulee tarve työvoimalle:

Anne Ylitalo • 044 907 4230 anne.ylitalo@turku.fi

Kirsi Laine • 044 907 4078 kirsi.1.laine@turku.fi

Lue lisää Työpisteen yrityspalveluista osoitteessa:https://www.turku.fi/tyopiste/yrityspalvelut