15.8.2018 klo 10:08
Uutinen

Mansen markkinointitoimistot haluavat kirittää yrityksiä markkinoimaan – Voittajalle tarjolla maksuton sparraustuki

Moni suomalaisyritys ei edelleenkään panosta markkinointiin riittävästi. Nyt joukko markkinointitoimistoja käynnistää kampanjan, jonka päätteeksi ne tarjoavat yhdelle pirkanmaalaiselle yritykselle markkinoinnin boostauksen.

Suomalaisissa B2B-yrityksissä markkinointi on edustettuna ylimmässä johdossa 39 prosentilla, kun taas Ruotsissa ja Norjassa vastaavat luvut ovat 60 ja 62 prosenttia. Tämä käy ilmi Nordic CMO Survey 2017 -tutkimuksesta.

Tamperelaiset mainos- ja viestintätoimistot haluavat nyt kirittää pirkanmaalaisten yritysten markkinointia ja liiketoiminnan kehitystä. Tampereen suurinta alan tapahtumaa, Marketing Business Battlea järjestämässä olevat tahot käynnistivät yhdessä kampanjan, jossa tarjoavat yhdelle yritykselle ainutlaatuisen markkinoinnin boostauksen maksutta.

Mukaan voi ilmoittaa oman yrityksen tai tutun yrityksen

Yritykset haluavat Marketing Business Battlen kampanjalla osoittaa, millainen voima tehokkaalla ja vaikuttavalla markkinoinnilla on. Mukaan haetaan yrityksiä, jotka tiedostavat omat haasteensa markkinoinnin kanssa ja hakevat nyt sen avulla apua ja menestystä oman liiketoimintansa kasvattamiseen.

Voittajalle on luvassa työpaja ja markkinoinnin sparraus Marketing Business Battlen järjestävistä toimistoista kootun asiantuntijaraadin kanssa. Lopputuloksena syntyy markkinoinnillisia ideoita ja näkemyksiä täynnä oleva käsikirja, jonka avulla yritys voi lähteä rakentamaan markkinointiaan.

– Markkinoinnin tulee olla yrityksen strategian ytimessä, jolloin se on liiketoimintaa kasvattavaa ja vahvaa tuloksellisuutta tuottavaa tekemistä. Kampanjan avulla haluamme konkreettisesti auttaa yhtä yritystä kasvun polulle markkinoinnin ja viestinnän keinoin, kertoo toimitusjohtaja Anna Lehtisalo Villivisio Oy:stä.

Kampanjaan voi ilmoittaa mukaan paitsi oman yrityksensä myös tutun yrityksen tai työnantajan, joka kaipaa terävyyttä markkinointiinsa.

Mukaan hakeneista yrityksistä finalistit valitsee Marketing Business Battlessa moderaattorina toimiva Mikael Jungner sekä tapahtuman järjestävistä toimistoista koottu asiantuntijaraati. Voittajan päättää Marketing Business Battlen yleisö.

Marketing Business Battlen järjestävät KASKI Agency, Koju Films, markkinointitoimisto Bermuda, mainostoimisto Mediaporras, markkinointi- ja viestintätoimisto Propaganda, Valoria sekä Villivisio.

Mukaan voi hakea osoitteessa: businessbattle.fi/buusti/. Hakuaika päättyy 24.8.2018, ja shortlist julkaistaan 31.8.2018.

Marketing Business Battle järjestetään 16.11.2018 Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa. Nordic CMO Survey 2017 toteutettiin neljässä eri maassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kyselyyn vastasi yhteensä vajaa 300 markkinointipäättäjää.

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi