Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Maria Veitola kiittelee YEL-vakuutusta
Maria Veitola nostaa julkaisussaan esille YEL-vakuutuksen mukanaan tuoman turvan yllättävissä tilanteissa. Kuva: Veitola.doc, kausi 1 (MTV Katsomo)
29.11.2023 klo 14:18
Uutinen

Maria Veitola toipuu leikkauksesta – Nostaa esiin YEL-vakuutuksen: ”Iso kiitos”

Veitola kiittää kirjanpitäjäänsä, joka kannusti valitsemaan riittävän YEL-työtulon.

Toimittaja-juontaja Maria Veitola kertoo Instagram-tilillään olkapääoperaatiosta, joka hänelle tehtiin runsas viikko sitten.

”Oikea käsi oli vihoitellut jo pitkään. Ensin se oireili tenniskyynärpäänä, joka eskaloitui jäätyneeksi olkapääksi, jota ehdin potea puolisentoista vuotta”, Veitola kirjoittaa.

Kun kehonhuollolliset toimenpiteet eivät auttaneet, hän kääntyi lääkärin puoleen. Veitola kertoo olleensa totaalisen väsynyt vihlovaan kipuun. Diagnoosi paljasti useita syitä kipuun.

Nyt Veitola kertoo Instagram-tilillään toipuvansa leikkauksesta ”jääpakkausten, särkylääkkeiden, homeopatian, jumppaliikkeiden, fysioterapian ja infrapunan avulla.”

”Koskaan ei ole hyvä aika olla telakalla”

Veitola nostaa julkaisussaan esille YEL-vakuutuksen mukanaan tuoman turvan yllättävissä tilanteissa.

”Iso kiitos kirjanpitäjälleni Ainolle, joka on kannustanut minua maksamaan YEL-vakuutusta aitojen työtulojen, eikä vain minimin mukaan. Taputan myös itseäni selkään siitä hyvästä, että olen ottanut yritykselleni kattavan terveysturvavakuutuksen.”

Veitola on yksinyrittäjä. Instagramissa hän muistuttaa haasteista, joita etenkin omalla persoonallaan töitä tekevä yrittäjä voi kohdata.

”Yksinyrittäjälle, joka tekee töitä omalla persoonallaan, sairastaminen on vaikeaa. Koskaan ei ole oikea ja hyvä aika olla telakalla, ei etenkään joulun alla. Mutta joskus on pakko luottaa siihen, että yhteistyökumppanit ymmärtävät ja joustavat, ja että oma terveys ja hyvinvointi saavat olla prioriteettilistan ykköspaikalla. Yrittäjähän vastaa itse sairaanhoitokuluista ja sairausajan taloudellisesta ja muusta turvasta.”

Maria Veitola on tuttu MTV3-kanavalla esitetystä Yökylässä Maria Veitola -sarjasta sekä MTV Katsomossa esitettävästä Veitola.doc -dokumenttisarjasta.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Pauli Reinikainen