1.3.2021 klo 17:28
Uutinen

Marko Hanhisuanto Etelä-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtajaksi

Etelä-Karjalan Yrittäjien hallituksen valinta järjestön uudeksi toimitusjohtajaksi on Marko Hanhisuanto.

Marko on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja toiminut johtamisen, myynnin ja projektihallinnan tehtävissä pääkaupunkiseudulla yli 20 vuotta. Yrittäjyys on tullut tutuksi eri toimialoilta ja myös oman yritystoiminnan kautta. Etelä-Karjalan Yrittäjien kuskin paikalle hän siirtyy palvelusetelitoimintaa edistävän Vaana Oy:n asiakkuusjohtajan tehtävästä.

– Edunvalvonta ja vaikuttaminen edellyttävät usein asioiden tiukkaa esiintuomista ja määrätietoista kannanottoa. Minulle on ominaista käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen työtapa, jolla olen saanut rakennettua luottamusta ja toimivaa yhteistyötä edustamieni yritysten ja julkisen päätöksenteon välille. Tavoitteellisella tekemisellä ja yhteistyöllä me saamme kaivattua elinvoimaa ja houkuttelevuutta asua, elää ja yrittää Etelä-Karjalassa, summaa Marko tulevaa työmaataan.

Marko on kotoisin Kainuusta, mutta vuosien varrella eteläkarjalaistunut vaimonsa synnyinseudun Luumäen kautta. Hanhisuanto oli tähän asti mukana myös Luumäen kunnanjohtajan haussa, mutta vetäytyi, kun valinta Yrittäjien johtoon varmistui.

Marko aloittaa työskentelynsä huhtikuun alussa, mutta perehtyminen tehtävään on alkanut jo maaliskuussa.

– On ollut hienoa nähdä, miten Etelä-Karjalan Yrittäjien toiminta ja talous on hyvässä iskussa. Tästä on hyvä ottaa koppi ja jatkaa työtä kohti jatkotavoitteita. Toivon jäseniltä aktiivista yhteydenpitoa, luodaan yhdessä suunta sille, miten haluamme yrittämisen edellytyksiä parantaa ja mihin asioihin keskitymme tavoitteiden saavuttamiseksi, Marko Hanhisuanto avaa tulevaa tehtäväänsä.

– Etelä-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtajan paikkaan tuli 26 hyvää hakemusta ja oli ilo huomata, että laaja joukko oli kiinnostunut toimitusjohtajan paikasta. Markon monipuolinen työhistoria liikkeenjohdon tehtävistä ja vahva koulutus ratkaisivat valinnan. Markolla on erinomaiset edellytykset johtaa Etelä-Karjalan Yrittäjiä tuloksekkaasti tulevaisuudessa. Hallitus oli yksimielinen päätöksestä ja odottaa innolla Markon aloittamista työssään, Etelä-Karjalan Yrittäjien puheenjohtaja Tommi Matikainen kertoo.
– Haluan myös kiittää Jami Holtaria menneistä vuosista ja toivottaa onnea ja menestystä uudessa tehtävässä.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Tommi Matikainen, Etelä-Karjalan Yrittäjät, p. 0400 810 031
Marko Hanhisuanto, p. 050 440 8868