26.1.2023 klo 20:12
Uutinen

Marko Rautio jatkaa Yrittäjien varapuheenjohtajana

Pudasjärven Yrittäjien hallituksen vuoden ensimmäinen kokous pidettiin maanantaina 16.1.
Kontiotuotteen vieraana.

Hirsitehdasta esitteli tekninen päällikkö Harri Hiltula

  • Asenteemme on kansainvälinen, sydämemme pohjoissuomalainen. Pudasjärven tehtaan valmistettuja tuotteita on viety yli 30 maahan. Kontion SmartLog hirsi on painumaton, kestävä ja tehokas sekä monipuolinen ja helppo asentaa. Lisäksi se on paloturvallinen, esitteli Hiltula.
  • Toimintamme sydän on Pudasjärvellä sijaitseva tuotantolaitos, jossa vastaamme itse koko tuotantoprosessista tukista valmiiksi hirsirakenteiksi saakka. Koko arvoketjun hallinta mahdollistaa vastuullisen toiminnan, ensiluokkaisen laadun, toimitusvarmuuden sekä taloudellisesti kannattavan tuotantoprosessin läpi hirrenvalmistuksen monivaiheisen arvoketjun.
  • Investoimme automatisoituun sekä kestävän kehityksen mukaiseen tuotantokapasiteetin kasvattamiseen. Uudistamme suunnitelmallisesti tuotannon laitteistoamme, jotta pysymme tuotekehityksessä ja tehokkuudessa alamme kärjessä, kertoi Hiltula.
Harri Hiltula esitteli yrittäjien hallitukselle Kontion SmartLog painumattoman hirren
mallikappaletta.

Pudasjärven Yrittäjien varapuheenjohtajana jatkaa Marko Rautio, Tommi Niskanen ehdotettiin edelleen Pudasjärven kehitysyhtiön hallitukseen. Sihteerinä jatkaa Markku Knuuttila. Uimahalli Puikkariin kutsutaan jäseniä torstaiaamun 6.45 vesijumppaan ja tiistaiaamuisin samoin 6.45 yhteiseen kuntosaliharjoitteluun Pekka Kinnusen ohjauksessa. Ystävänpäivätanssit ovat lauantaina 10.2. kello 19 Suojalinnalla yhdessä Iijoen tanssijoiden kanssa.

Yrittäjien hallitus on ottanut tavakseen kokouksien yhteydessä tutustua eri paikkoihin. Nyt oli
vuorossa kokouksen pitäminen Kontiotuotteella.

Yrittäjäyhdistyksellä on tänä vuonna 50-vuotisjuhlavuosi. Juhlan pitämistä kaavaillaan maalis-huhtikuussa. Yrittäjien aamukahveja järjestetään eri teemoilla talven kuluessa. Markkinat ovat perinteisellä paikalla 7.-8.7. Niiden valmistelut on aloitettu.