25.1.2023 klo 12:00
Uutinen

Medfanet Oy ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Tämän viikon vieraana on Medfanetin toimitusjohtaja Carla Myller. Carla pyörittää terveydenhuollon tarvikkeiden (avanne- ja suolihuuhtelutarvikkeet) maahantuontiyritystä.

Yrityksen nimi?

Medfanet Oy

Yrittäjän nimi?

Carla Myller

Yrittäjänä vuodesta?

2021

👍 Meidät löydät


👉 medfanet.fi 👉 avannetarvike.fi 👉 huuhtelu.fi
Facebook: https://www.facebook.com/avannetarvike.fi/ | https://www.facebook.com/Medfanet/
Instagram: https://www.instagram.com/avannetarvike/ | https://www.instagram.com/medfanet/
Youtube: https://www.youtube.com/@medfanet

Yrityksen toimiala?

Terveydenhuollon tarvikkeiden maahantuonti: erityisesti avanne- ja suolihuuhtelutarvikkeet

Yrityksen tarina/historia?

Medfanet on isäni Rauno Arposen perustama yritys, hänellä on pitkä kokemus lääketieteellisten tarvikkeiden myynnistä. Hyppäsin yrittäjäksi toissa vuonna hieman yllättäenkin, isäni suunnitellessa eläköitymistä. Ja tässä sitä ollaan.
Olin aikoinaan lukiolaisena kiireapuna pakkaamassa avannesidosnäytteitä ja nyt, kaksikymmentä vuotta myöhemmin, huomaan tekeväni sitä jälleen. Aika mahtavaa.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäivät ovat hyvin erilaisia, riippuen olenko reissun päällä tapaamassa asiakkaita vai toimistolla. Asiakastapaamisiin pakkaan tuotekassin esittelyä varten ja koska Suomi on pitkä maa, näihin päiviin liittyy yleensä paljon matkustamista.
Toimistopäivinä työn sisältö on hallinnollista tai liittyy markkinointiin: mm. luon ja päivitän tuotemateriaaleja, maksan laskuja, teen tilauksia, suunnittelen ja olen tiimin tukena, mitä he ikinä tarvitsevatkin.

Jotain muuta, mitä haluat kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)?

Meillä on kyllä parhaat asiakkaat! Toimitamme tuotteita suoraan sairaaloihin sekä niiden käyttäjille ja vaikka kuntien ja sairaanhoitopiirien kanssa yhteistyö voi olla välillä turhan byrokraattista, ihanien asiakkaiden takia tätä jaksaa tehdä 😊
Suoliston toimintaan liittyvät asiat voidaan kokea hyvin intiimeiksi, eikä niistä välttämättä uskalleta puhua.

Me emme kuitenkaan hätkähdä pienestä ja haluamme olla alan etunenässä mukana rikkomassa tabuja, jotta kenenkään ei tarvitsisi hävetä sitä, että omaa avanteen.

Medfanet Oy:n toimitusjohtaja Carla Myller

Mikä on se yrittämisen taito, jossa olet hyvä ja pystyt erottautumaan?

Minulle on helppoa innostua ja heittäytyä kokeilemaan uusia juttuja. Tartun uusiin ideoihin heti, enkä huomenna.

Miten purat stressiä?

Koira on loistojuttu. Sen kanssa joutuu menemään lenkille, oli sää mikä hyvänsä tai motivaatio nolla. Tunnin ulkoilun jälkeen on kuitenkin aina helpompi hengittää ja kirkkaammat ajatukset, vaikka alun perin lähtö olisikin tuntunut pakkopullalta.

Oliko sinulla ennakkoon uskomuksia yrittäjyydestä? Ovatko ne toteutuneet?

Yrittäjä on aina töissä ja kyllä se väkisinkin vähän pitää paikkansa. Työasiat jäävät helposti mieleen pyörimään. Yrittäjyys on myös toisaalta ollut niin hauskaa kuin kuvittelinkin, nautin siitä, kun voin itse vaikuttaa tekemiseeni 100 %.

Mikä on sinun guilty pleasure, mitä häpeät tunnustaa muille (paitsi yrittäjägollegoille) TV-ohjelma, musiikkikappale, ruoka, kirja, harrastus, vaate?

En laula, en edes karaokea. Välillä yksin pitkillä automatkoilla annan kuitenkin mennä, laitan musiikit täysille ja laulan mukana. Sitä ei onneksi kukaan kuule.

Onko sinulla aamurutiineja?

☕️ Kahvi. Yksi tai kaksi isoa motillista, ilman sitä ei päivä lähde käyntiin.

Vinkki yrittäjäkollegoille

Tätä harjoittelen vielä itsekin, eli älä tee niin kuin minä teen vaan niin kuin minä sanon: nuku tarpeeksi.


Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.
Haluaisitko sinä olla meidän viikon vieras?
Voit tiedustella vapaita paikkoja maililla: anni.onnela@yrittajat.fi

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >