25.2.2017 klo 10:10
Uutinen

Mehiläinen ja Savon Voima uudet yhteistyökumppanit

Kuopion Yrittäjät on solminut helmikuussa kaksi merkittävää uutta yhteistyösopimusta kuluvalle vuodelle, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Jouni Ortju. Yhteistyökumppanuudet mahdollistavat laadukkaiden tapahtumien rakentamisen ja toisaalta tukevat yhteistyökumppaneiden näkyvyyttä ja viestintää yrittäjäkentässä. Nordea Pankki jatkaa Kuopion Yrittäjien pääyhteistyökumppanina, Handelsbanken isännöi perinteiseen tapaan Nuori Yrittäjä -palkitsemista ja Eläkevakuutusyhtiö ELO Senioriyrittäjän palkitsemista.

Savon Voima tarjoaa myös jäsenetua

Kuopion Yrittäjät ja Savon Voima yhteistyöhön
Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Jouni Ortju ja Savon Voiman liiketoimintajohtaja Juha Keski-Karhu vahvistivat yhteistyösopimuksen kädenpuristuksella 24.2.2017. Kuopion Yrittäjien varapuheenjohtaja Sirpa Karppi oli mukana sopimusneuvotteluissa.

Savon Voima aloitti toimintansa vuonna1947, jolloin Savoon tarvittiin jälleenrakennuksen käynnistämiseksi valon lisäksi voimaa. Ensimmäiset vuosikymmenet olivat kiivasta maakunnan sähköistämisen aikaa. Samaan aikaan yrityksiin ja kotitalouksiin hankittiin arkea helpottavia sähkölaitteita ja myös Savon Voiman toimintaan liittyi vahvasti kotitalouslaitteiden käytön opastus. Toimiala ja toiminta on kehittynyt, ja tänä päivänä Savon Voima tarjoaa asiakkailleen mm. energiakumppanuutta aurinkosähköjärjestelmiin.

Yhteistyösopimus kattaa myös uuden jäsenedun: Savon Voima tarjoaa Kuopion/Savon yrittäjien jäsenille MarkkinaVoima -sähkösopimuksen ilman kuukausimaksua. Savon Voiman jäsenetuun sekä tuotteisiin ja palveluihin pääset tutustumaan lähemmin mm. 5.4. järjestettävillä Pisnesrehveillä.

Mehiläinen tuottaa palveluita yksityisesti

Mehiläisen Kuopion toimipisteestä löytyy noin 100 lääkärin ja muun asiantuntijan vastaanotot, yksityisten toimijoiden tuottamat palvelut, kertoo yksikönjohtaja, työelämäpalveluiden esimies Anne Karttunen. Lisäksi Mehiläinen palvelee talvikaudella myös Tahkolla.

Myös Mehiläinen on mukana huhtikuussa Pisnesrehveillä kertomassa mm. yrittäjille suunnatuista palveluistaan.


Mehiläisen yksikönjohtaja Anne Karttunen sekä asiakkuuspäällikkö, työterveyshoitaja Sari Hoffren sopivat Kuopion Yrittäjien varapuheenjohtaja Sirpa Karpin ja toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmasen kanssa yhteistyöstä kuluvalle vuodelle.