12.12.2019 klo 07:48
Uutinen

Mentorisi.fi avautuu – etsimme hämäläisiä mentoreita yrittäjille

Mentorisi.fi on valtakunnallinen palvelu, jonka tarkoituksena on jakaa kokemusperäistä tietoa eteenpäin. Yrittäjien jäsenpalveluna mentoripalvelu tarjoaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville nettisivun, joilta jäsen voi löytää helposti itselleen mentorin sparraamaan tietyllä osa-alueella.

Mentoreiksi haetaan eri alojen ammattilaisia, joilla on vahvaa osaamista tietyltä alueelta. Mentoreiden ei tarvitse olla yrittäjiä itse, vaan mentori toimii kuuntelijana ja sparraajana yrittäjälle. Yksi hyvän mentorin ominaisuus on se, ettei hän anna valmiita ratkaisuja vaan ohjaa ja neuvoo sekä haastaa mentoroitavan ajattelemaan ratkaisuja. Mentorin vahvuuksia voivat olla esimerkiksi markkinointi, kirjanpito tai arjen hallinta.

– Hämeen Yrittäjien tavoitteena on saada alueelta kuudesta kahdeksaan mentoria, jotka ovat omien alojensa ammattilaisia ja innostuneita auttamaan yrittäjiä. Verkostoa on tarkoitus laajentaa pitkäjänteisesti, kertoo Hämeen Yrittäjien puheenjohtaja Minna Nissilä.

Mentorointi on täsmämentorointia tietyn aihealueen ympärillä, jonka tavoite on tukea yrittäjää haasteessa. Toivomuksena on, että mentorointiin käytettäisiin aikaa noin neljä tuntia, mutta mentori ja yrittäjä voivat sopia itse sopivasta käytettävästä ajasta.

Faktaa mentoroinnista:

  • Mentorille perustetaan oma profiili palveluun, josta yrittäjä voi etsiä itselleen sopivaa mentoria
  • Mentorointi on maksutonta ja jäsenpalvelu jäsenelle
  • Mentorin ei itse tarvitse olla yrittäjä, vaan tärkeintä on vahva osaaminen tietyltä alueelta

Mikäli kiinnostuksesi mentorointia kohtaan heräsi, ole yhteydessä Hämeen Yrittäjien palvelupäällikkö Pauliina Hirviniemeen sähköpostitse (pauliina.hirviniemi(at)yrittajat.fi). Sähköpostissa voit kertoa omasta taustastasi ja vahvuusalueistasi.

Mentorisi.fi palvelu avautuu jäsenyrittäjien käyttöön tammikuussa.

Lisätietoja Hämeen alueen mentorisi.fi palvelusta:
palvelupäällikkö Pauliina Hirviniemi, 050 566 4563 / pauliina.hirviniemi(at)yrittajat.fi

Muita kiinnostavia aiheita