30.10.2020 klo 09:16
Uutinen

Mervi Saukko palaa opintovapaaltaan Lapin Yrittäjien yhteyspäälliköksi vastaamaan viestinnästä

Mervi Saukko palaa Lapin Yrittäjien yhteyspäälliköksi 2.11.2020.

-Olen parikymmentä vuotta täysipäiväisesti tehnyt erilaisia viestintäalan töitä korkeakouluopetuksesta projektipäällikön, toimittajan ja yrittäjän töihin. Tämä reilun vuoden opintovapaa tulikin erinomaiseen saumaan, Mervi Saukko kertoo.

-Opintovapaa tarjosi myös tarvittavan etäisyyden ja aikaa tarkastella laajemmin kokonaiskuvaa. Tässä ajassa tiedotettavaa riittää. Onkin tärkeää, ettemme hukuta jäsenyrittäjiämme tietotulvaan. Viestinnän rönsyjä pitää osata karsia, mutta toisaalta meidän tulee kaivaa esiin omia alueellisia yrittäjätarinoita ja -uutisia, hän jatkaa.

Saukko kannustaa jäsenyrittäjiä ottamaan rohkeasti yhteyttä ja vinkkaamaan ajankohtaisista juttuaiheista. Omia onnistumisia ja saavutuksia on turha vähätellä, mutta toisaalta myös yrittämisen haasteista kannattaa kertoa avoimesti. Yrittäjätarinat kiinnostavat aina.

-On innostavaa taas päästä mukaan tukemaan viestinnän avulla yleistä edunvalvontatyötä yritystoiminnan ja yrittäjyysympäristön kehittämiseksi, Saukko kertoo.

Viestinnän asiantuntija Mona Kajander kiittää

Saukon opintovapaan ajan Lapin Yrittäjien viestintää toteutti määräaikaisesti viestinnän asiantuntija Mona Kajander. Kajander siirtyy uusiin tehtäviin, yrittäjäksi itsekin, 2.11.2020 alkaen.

-On ollut erittäin antoisaa päästä omalta osaltani mukaan tekemään tärkeää työtä yrittämisen edellytysten parantamisen eteen. Etenkin tänä poikkeuksellisena vuonna luotettavan ja selkeän tiedon saaminen on todella tärkeää, Kajander summaa.

-Olen kiitollinen Lapin Yrittäjille sekä koko yrittäjäjärjestölle tästä ajasta. Lisäksi haluan kiittää lämpimästi kaikkia yrittäjiä sekä muita tahoja, joiden kanssa olen päässyt tekemään yhteistyötä, hän jatkaa.

Liity mukaan Lapin Yrittäjiin, saat itsellesi 35€ Elisan lahjakortin: