25.2.2021 klo 17:11
Uutinen

Mikä on Kesätyöseteli 2021?

Porin kaupunki maksaa kesätyösetelillä tukea työnantajalle (yritys, yhdistys, säätiö, seurakunta tai valtion virastot), joka palkkaa porilaisen peruskoulun yhdeksäsluokkalaisen nuoren kesätyöhön kahdeksi viikoksi 1.5.-30.9.2021 välisenä aikana. Kesätyösetelin arvo on 170 €.

Kesätyösetelin käytön ehdot:
• kesätyöseteli on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää Porissa tai muualla Suomessa tapahtuvaan kesätyöhön
• kesätyön kesto on mielellään kaksi viikkoa (vähintään 30h/viikko)
• kesätyöntekijän vähimmäispalkka tulee olla ko. alan työehtosopimuksen mukainen kesätyöntekijän palkka (vähintään 5 euroa/tunti)

Miten sinun kuuluu työnantajana toimia, kun saat nuorelta kesätyösetelin: Jos nuori saapuu luoksesi kesätyösetelin kanssa ja palkkaat hänet kesätöihin, sinun tarvitsee vain täyttää kesätyösetelissä pyydetyt tiedot ja työsuhteen päätyttyä toimittaa maksatusta varten seuraavat dokumentit setelissä olevaan osoitteeseen: – täytetty kesätyöseteli – kopio työsopimuksesta ja työtodistuksesta (pyydettäessä palkkatodistus)

Lähde mukaan tukemaan nuorten polkua kohti työelämää!

Lisätietoja antavat: Minna Toveri projektityöntekijä Kesätyöseteli 2021 p. 044 701 1894 minna.toveri(at)pori.fi

Jos toimit työantajana Porissa ja haluat palkata yhdeksäsluokkalaisen pidemmäksi ajaksi kuin kahden viikon työsuhteeseen: Tällöin voit hakea Porin kaupungilta kesätyöpaikkatukea. Koska tukea maksetaan enintään kuusi viikkoa/nuori, niin kesätyösetelin lisäksi kesätyöpaikkatukea voi hakea enintään neljä viikkoa/nuori.

Kesätyöpaikkatuen hakemiseen löydät lomakkeen osoitteesta: www.pori.fi/tyollisyydenhoito/kesatyollistaminen Auli Frondelius Työllisyyspalvelut / Kesätyöpaikkatuki p. 044 701 9029 auli.frondelius(at)pori.fi