2.3.2017 klo 10:18
Uutinen

Miljonääriksi 500 päivässä -tempaus sai viikossa yli 200 yhteistyöehdotusta

Yrittäjä, juontaja Lauri Salovaara julkaisi viikko sitten torstaina projektinsa, jossa hän tavoittelee miljoonaa euroa 500 päivässä. Salovaara on saanut tähän mennessä yli 200 yhteistyöehdotusta.

Ehdotusten joukossa on tarjouksia osakkuuksista sekä avuntarjouksia, joita on tullut Suomen lisäksi mm. Virosta ja Yhdysvalloista.

– Kyllähän tämä on lyönyt minut täysin ällikällä. Tiesin, että keissi menee läpi, mutta en arvannut millä volyymillä. Lisäksi yhteydenotot ovat kautta linjan hyvin laadukkaita. Mukana on uusien startup-yrittäjien lisäksi paljon kokeneita, kymmeniä vuosia mukana olleita yrittäjiä. Yksi on ollut perustamassa yhtiötä, jonka liikevaihto on n. 30M€ ja tekee 20% tulosta, toinen taas toimii NHL:ssä Carolina Hurricanesien kuuluttajana, Lauri Salovaara toteaa.

Aikataulullisesti projekti etenee niin, että ensi keskiviikkona Salovaara käy neuvonantajansa, teollisuusneuvos Jorma Terentjeffin kanssa yhteydenotot läpi ja aloittaa sen jälkeen yhteistyöneuvottelut valittujen kanssa.

Lauri Salovaaralla on takanaan neljän neuvonantajan ryhmä, jossa on teollisuusneuvos Terentjeffin lisäksi professori Juha-Pekka Kallunki, konsultti Maucca Kärki sekä tuotantoyhtiö NTRNZ Median perustaja Teemu Hostikka.

Projektia voi seurata reaaliajassa osoitteesta www.1000000.fi

toimitus@yrittajat.fi