29.9.2017 klo 08:26
Uutinen

Mitä haluat kysyä Mikael Pentikäiseltä?

Toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen aikoo olla jatkossa vastaamassa yrittäjien kysymyksiin myös netissä suorassa lähetyksessä kerran kuukaudessa.

Suomen Yrittäjillä on parhaillaan käynnissä jäsenkampanja ja mobiilikortin lanseeraus, mikä on aiheuttanut runsaasti kysymyksiä myös Yrittäjien chatissa – siksi toimitusjohtaja Mikael Pentikäinenkin oli keskiviikkona siellä.

– Aiomme kaikin mahdollisin keinon parantaa jäsentemme asiakaspalvelua täällä Suomen Yrittäjissä. Yksi tapa on uusi chatti. Sen kautta vastaamme niihin kysymyksiin, joita meidän jäsenillämme – ja mahdollisesti tulevilla jäsenillämme on, Pentikäinen kertoo.

Chat on Pentikäisen mukaan tärkeä osa digitaalista vuoropuhelua. Hän muistuttaa kuitenkin chat-kysymykseen vastatessaan, että ”perinteiset puhelut” neuvontapalveluun ovat tärkeitä:

– Meillä on paljon hyviä etuja jäsenille, mm. lakineuvonta aamusta iltaan. Huippujuristit auttavat, kun tarvitset apua – pulmassa kuin pulmassa, Pentikäinen toteaa.

Kysy netissä

Yrittäjillä nousee arjen työssä esiin monia kysymyksiä, ideoita ja toiveita. Mikael Pentikäinen saa vastata niihin päivittäin niin toimistollaan kuin kiertäessään eri puolilla maata yrittäjien tilaisuuksissa.

Pentikäinen aikoo edellämainittujen asioiden lisäksi jatkossa varata kerran kuukaudessa ajan, jolloin yrittäjät eri puolilta maata voivat esittää kysymyksiä hänelle netissä. Yrittäjien kyselytunti toteutetaan nykyaikaiseen tapaan chatissa ja Yrittäjien facebook-sivulla suorassa lähetyksessä.

Yrittäjät.fi:ssä ja Suomen Yrittäjien some-kanavilla tullaan kertomaan hyvissä ajoin tarkemmin, että milloin Pentikäinen on vastaamassa kysymyksiin.

Teksti & video:

Jari Lammassaari

jari.lammassaari@yrittajat.fi