25.10.2017 klo 09:28
Uutinen

Mitä haluat kysyä Mikael Pentikäiseltä?

Toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen vastaa yrittäjien kysymyksiin torstaina 26.10. klo 16–17 Suomen Yrittäjien facebook livessä ja yrittajat.fi:n etusivulla chatissa.

Mikael Pentikäinen saa vastata yrittäjien kysymyksiin ja toiveisiin päivittäin niin toimistollaan kuin kiertäessään eri puolilla maata yrittäjien tilaisuuksissa.

Hän aikoo edellämainittujen asioiden lisäksi jatkossa varata kerran kuukaudessa ajan, jolloin yrittäjät eri puolilta maata voivat esittää kysymyksiä hänelle netissä. Yrittäjien kyselytunti toteutetaan nykyaikaiseen tapaan chatissa ja Yrittäjien facebook-sivulla suorassa lähetyksessä.

Pentikäinen on tulevana torstaina 26. lokakuuta klo 16 – 17 koneensa ja kännykkäkameran edessä vastaamassa yrittäjien kysymyksiin. Voit lähettää hänelle tuolloin kysymyksen yrittajat.fi:n chatin kautta tai facebookissa Suomen Yrittäjien sivulla tuolloin käynnissä olevaan livelähetykseen kommenttikentän kautta.

Mikael Pentikäinen oli chatissa viimeksi muutama viikko sitten, jolloin Suomen Yrittäjillä oli käynnissä jäsenkampanja ja mobiilikortin lanseeraus.

– Aiomme kaikin mahdollisin keinon parantaa jäsentemme asiakaspalvelua täällä Suomen Yrittäjissä. Yksi tapa on uusi chatti. Sen kautta vastaamme niihin kysymyksiin, joita meidän jäsenillämme – ja mahdollisesti tulevilla jäsenillämme on, Pentikäinen kertoo.

Jari Lammassaari

jari.lammassaari(at)yrittajat.fi