21.5.2019 klo 08:02
Uutinen

Miten 5G voisi hyödyttää pk-yrittäjää? – ”jäsenille lisäarvoa yhteistyökumppaneiden palveluista”

Elisan 5G tuntuu turkulaisten arjessa ja hyödyttää parhaimmillaan yrittäjää.

Elisa ja Varsinais-Suomen Yrittäjät järjestivät 15. toukokuuta yhteistyössä Elisan uusitun toimiston tuparit Brahenkadulla Turussa. Elisa ja Varsinais-Suomen Yrittäjät ovat paitsi yhteistyökumppaneita, myös naapureita samassa talossa. Rennon tilaisuuden asiaosuuden hoitivat Elisan asiantuntijat, jotka kertoivat 5G:n mahdollisuuksista yrittäjille.

– Tavoitteenamme on tarjota yrittäjille tapahtumissamme ajankohtaista tietoa, verkostoitumismahdollisuuksia ja pieni breikki arkeen. Tämä kaikki toteutui hienosti tässä tapahtumassa! On aina mahtava nähdä yrittäjien saavan lisäarvoa meidän ja yhteistyökumppaneidemme palveluista. Tämänkaltaiset tapahtumat ovat yhteistyötä parhaimmillaan, kiittelee Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Miia Kaerala.

Lisäksi lähes 40 yrittäjän voimin verkostoiduttiin, viihdyttiin ja nautittiin pikkusuolaisista ja taikuri Marko Poskiparran esityksestä.

Tutustu Elisan tarjoamiin jäsenetuihin täällä >>

5G-teknologian avulla monipuolisempia laitteita

Miten 5G voisi hyödyttää pk-yrittäjää? Palautelaitteista tunnettu HappyOrNot Oy rakentaa Elisan NB-IoT -verkon avulla hymiölaitteitaan pienemmiksi ja reaaliaikaisemmiksi. Tämä lisää kilpailukykyä kansainvälisillä markkinoilla.

Klikkaa ja lue täältä >> käytännön esimerkki siitä, miten pk-yritys on lähtenyt hyödyntämään 5G-teknologiaa.

Elisan 5G-verkko Turussa kasvaa Pohjoismaiden laajimmaksi

Varsinais-Suomessa tapahtuu 5G-rintamalla muutenkin, sillä Elisa ja Turun kaupunki ovat käynnistäneet yhdessä kolmevuotisen 5G-kumppanuushankkeen. Ensimmäisiä konkreettisia tuloksia voidaan odottaa jo tämän vuoden aikana. Kumppanuushankkeen tavoitteena on vahvistaa Turun asemaa älykkäänä kaupunkina 5G:tä hyödyntäen.

Turkulaiset pääsevät kokemaan 5G:n hyödyt jo 15.4. alkaen, kun Turun Osuuskaupan Coffee House Wiklundista tulee tiettävästi maailman ensimmäinen 5G-kahvila. Kahvilan asiakkaat pääsevät käyttämään Elisan 5G-verkkoa wifin välityksellä. Jatkoa seuraa heti toukokuun aikana, kun Åbo Akademin ja Turun yliopiston opiskelijaravintola Galilei saa myös 5G-verkon käyttöönsä. Lue lisää täältä >>