28.5.2024 klo 13:12
Uutinen

The Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), Yrityksen vastuullisuusraportointi

Tulevaisuudessa vastuullisuuden on oltava osa yrityksen kokonaisstrategiaa ja se onkin hyvä nähdä kilpailuetuna, ei hidasteena. EU-tasolta tulee lainsäädäntöä koskien mm. taksonomiaa, (kestävän rahoituksen luokittelujärjestelmää), sekä termit CSRD ja SFDR. Vastuullisuuden mittaristot tulevat osaksi myös pk-yritysten normaalia johtamista ja raportointia, joten asiaan on hyvä tarttua kiinni jo nyt.

Vaasan Yliopisto on mukana EU:n yhteisrahoitetussa hankkeessa, Erasmus+ projekti “DEI4SME”, jossa pk-yrityksille rakennetaan helppokäyttöistä työkalua, tavoitteena tunnistaa parannuskohteita ja kehittää strategioita monimuotoisemman, yhdenvertaisemman ja inklusiivisemman (DEI = diversity, equity, inclusion) työympäristön edistämiseksi.

Työkalun kehittämisessä tarvitaan taustatietoa yrityksiltä ja siksi pyydämmekin sinua täyttämään lyhyen kyselyn osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/54093E5B45A40BEC  Kiitos jo etukäteen, että haluat auttaa meitä onnistumaan projektin tavoitteissa!

Voit seurata meitä projektin verkkosivulla dei4sme.eu, LinkedInissa @dei4sme, Facebookissa @dei4sme-project, ja Instagramissa @dei4sme.project.

DEI4SME webinar 04.06.2024

Sustainable economy: Parliament adopts new reporting rules for multinationals | News | European Parliament (europa.eu)