4.9.2019 klo 09:37
Uutinen

Monipuolista palvelua kodin elekroniikkaan

Myrskyläläisellä Antennihuolto Keisala oy:llä on laaja-alaisesti kokemusta antennien asentamisesta ja antennivikojen korjauksista Uudellamaalla niin kerros-, rivi- kuin omakotitaloissa jo vuodesta 1990 alkaen. Kuvassa Pauli Lehtonen ja Anssi Korjala.

Yrityksestä kerrotaan, että heiltä onnistuvat myös Canal Digital -sopimukset ja satelliittiantennin asennukset. ”Tehokkaalla 4G/LTE-antennilla saat vahvemman signaalin ja siten luotettavamman ja nopeamman yhteyden. Varsinkin uudet talot ja uusien ikkunoiden selektiivilasit heikentävät merkittävästi signaalia sisätiloissa, huomautetaan Keisalalta. Ja edelleen: ”jos olet operaattorin kuuluvuusalueen ulkopuolella, tarvitset mahdollisimman tehokkaan antennin. Mitä tehokkaampi antenni, sitä luotettavampi ja nopeampi yhteys”.

Antennihuolto Keisalalta saa myös valvontakamerat avaimet käteen periaatteella. Edellä mainittujen palvelujen lisäksi saatavilla on ammattitaitoiset toimitukset viihde-elektroniikan asennuksissa. Keisalalta voi ostaa ja tilata laadukkaat televisiot ja kotiteatterit ja ne saa haluttaessa paikalleen asennettuna käyttövalmiina.

Antennihuolto Keisala on Digita Pro -valtuutettu antenniasentaja ja kuuluu DNA VHF Pro -verkostoon.

Yrityksen kotisivulle pääsee täältä: https://www.antennihuoltokeisala.fi/

Huomautus: Tämä artikkeli kuuluu Myrskylän Yrittäjien yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti paikkakunnalla toimivia yrityksiä. Osalla toimintaa on huomattavasti laajemmallakin alueella, osalla jopa valtakunnallisesti. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yrityksen kotisivujen tietojen perusteella yhteistyössä yritysten johdon kanssa. Tämän esittelyn toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.