31.10.2017 klo 17:02
Uutinen

Muista ladata Yrittäjien mobiilikortti – näin hyödyt siitä

Sinun kannattaa ladata Yrittäjien uusi mobiilijäsenkortti kännykkääsi. Jäsenedut ja uutiset kulkevat kätevästi mukana – ja vaikkapa varoitukset uusista huijauksista.

Suomen Yrittäjät lanseerasi jäsenilleen uuden mobiilijäsenkortin reilu kuukausi sitten. Tuhannet yrittäjät ovat jo ladanneet mobiilikortin.

Mobiilijäsenkortissa kulkevat puhelimassa aina mukana muun muassa tiedot valtakunnallisista ja paikallisista jäseneduista sekä yrittäjän omat tiedot jäsennumeroineen. Mobiilikortin kautta voi katsoa myös yrittajat.fi:n uutisia sekä tapahtumakalenteria.

Tarvittaessa mobiilijäsenkortin Viestit-osioon lähetetään myös tärkeitä kaikkia yrittäjiä koskevia valtakunnallisia viestejä, jotka halutaan saattaa yrittäjien tietoon nopeasti. Esimerkiksi jos valtakunnassa leviää jokin uusi huijaus, joka kohdistuu yrittäjiin.

Mobiilikortissa on myös yrittäjäjärjestön yhteystietoja, joita klikkaamalla voi soittaa helposti vaikkapa Yrittäjien neuvontapalveluun.

Yrittäjien jäsenille lähetetään jatkossakin myös muovinen jäsenkortti, jolla voi esimerkiksi hyödyntää polttoaine-edut automaatilla.

Näin otat käyttöön

1. Lataa sovellus sovelluskaupasta eli Google Playsta tai AppStoresta. Sovellus löytyy nimellä Suomen Yrittäjät.

2. Kun olet ladannut sovelluksen kirjaudu sisään jäsennumerollasi + sähköpostiosoitteella.

3. Ota kortti käyttöön omalla nimellä ja puhelinnumerollasi.

4. Ensimmäisellä kerralla kirjautuvalle lähetetään annettuun puhelinnumeroon tekstiviesti, jossa on varmennuskoodi. Jäsen syöttää saamansa koodin sovellukseen, niin sovellus aukeaa.

5. Kun seuraavan kerran avaat sovelluksen, se avautuu suoraan ilman mitään kirjautumissivuja.

6. Joka kerralla kun avaat sovelluksen, jäsenyyden voimassaolo tarkistetaan rekisteristä. Sovellus aukeaa, jos jäsenyys on voimassa.

7. Ei-jäsen voi sovelluksen ladattuaan mennä linkistä liittymissivulle.

Jäsenyystietoja voi muuttaa se henkilö, joka on rekisteröinyt kortin käyttöön rekisterissä olevalla yrityksen sähköpostilla.

Kortin voivat ottaa käyttöön myös yrityksen muut omistajat, mutta he eivät voi muuttaa yrityksen tietoja.

Mobiilikortin kirjautumissivulla on linkit mobiilikortin tukisivuille, jotka ovat osoitteessa yrittajat.fi/mobiilikortti.

Jari Lammassaari

jari.lammassaari(at)yrittajat.fi