13.10.2019 klo 07:46
Uutinen

Myrskylä Gym tarjoaa hyvinvointia kuntosalilta

Oman hyvinvoinnin eteen kannattaa tehdä se, mikä on omissa käsissä. Kehonhuoltoon hyvät ja monipuoliset välineet ja yksilön kunnonmukaiset ohjelmat on saatavissa paikalliselta kuntosalilta.

Kuntosali Myrskylä Gym tarjoaa hyvät mahdollisuudet lihaskunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Siellä on kattava ja monipuolinen valikoima laitteita, joilla voi treenata kaikkia lihasryhmiä. Salilta löytyy esimerkiksi taljat, vapaat painot, painopakkalaitteet, vipuvarsilaitteet, aerobiset laitteet sekä paljon muuta.

Aloittelijalle annetaan ensin ohjausta ja laaditaan henkilökohtainen harjoitusohjelma. Kuntosali Myrskylä Gymillä on treenattu vuodesta 1989 alkaen.

Kuntosalin yhteydessä on myös jumppasali, jossa on mahdollisuus osallistua ryhmäliikuntatunneille. Salilla löytyvät mukavat ja pehmeät patjat rentouttavaa venyttelyä varten.

Myrskylä Gym kotisivuille pääsee täältä: http://www.mantsalankuntokeidas.net/myrskyla-gym/

Huomautus: Tämä artikkeli kuuluu Myrskylän Yrittäjien yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti paikkakunnalla toimivia yrityksiä. Osalla toimintaa on huomattavasti laajemmallakin alueella, osalla jopa valtakunnallisesti. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yrityksen kotisivujen tietojen perusteella yhteistyössä yritysten johdon kanssa. Tämän esittelyn toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.