28.8.2020 klo 14:43
Uutinen

Myrskylän apteekki 80 vuotta!

Teimme tämän vuoden tammikuussa Myrskylän apteekista yritysesittelyartikkelin. Tässä sen teksti hieman muokattuna uusintana:

Myrskylän apteekissa on kattava valikoima resepti- ja itsehoitolääkkeitä niin ihmisille kuin eläimillekin. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat ravintolisät, vitamiinit, perusvoiteet, haavanhoitotuotteet sekä kosmetiikka.

Apteekin tehtävänä on huolehtia turvallisesta ja korkeatasoisesta lääkejakelusta, muistuttaa apteekin 9. apteekkari Minna Weckström (kuvassa) perusasioista.

Apteekki palvelee kaikissa lääkkeisiin, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa asiantuntevasti ja yksilöllisesti. Apteekin muita palveluita ovat muun muassa reseptien uusiminen, lääkeneuvonta, yhteisvaikutusseuranta, lääkkeiden annosjakelu, lääkejätteiden vastaanottaminen sekä lääkkeiden kotiinkuljetus.

Apteekin tarjoama annosjakelupalvelu helpottaa kaikenikäisiä asiakkaita, joilla on käytössä säännöllinen lääkitys. Annosjakelupalvelun avulla asiakas voi saada kaikki säännöllisesti käyttämänsä lääkkeet ja vitamiinit erillisten lääkepakkausten sijaan valmiiksi annosteltuna kätevissä annosjakelupusseissa. Pusseihin on kirjattu kellonaika muistuttamaan lääkkeen ottoajankohdasta.

Apteekissa toimii myös matkahuollon pakettipiste, jonka kautta voi noutaa paketteja, passeja ja henkilökortteja sekä lähettää verkosta ostetun paketin.