17.10.2020 klo 06:03
Uutinen

Myrskylän Pitopalvelulta kaikki juhlat.

Myrskylän Pitopalvelu on ammattitaitoinen täyden palvelun pitopalveluyritys Myrskylässä, Porvoon seutukunnassa.

Yritykseltä voi tilata kaikki juhlat häistä syntymäpäiviin, arvokkaisiin muistotilaisuuksiin sekä muihin juhliin, joihin tarvitaan maukkaita tarjoiluja ja kauniita kattauksia. Luonnollisesti erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan tarvittaessa aina asiakkaan toiveiden mukaan, kerrotaan yrityksestä.

Myrskylän Pitopalvelulta onnistuvat niin pienet kuin suuretkin tilaisuudet sekä ulko- että sisätiloissa. Yrittäjä Miia Piskula kertoo, että kaikki tarjoilut rakennetaan yhteistyössä tilaajan kanssa ja asiakkaan toiveiden mukaisella kokonaisuudella. Yksilöllisesti räätälöidyt menut pienistä kahvituksista suuremman luokan ruokailuihin. Grillin ja kylmävaunun ansiosta voimme hoitaa juhlat myös vaikkapa luonnon helmassa, hän jatkaa.

Myrskylän Pitopalvelu toimittaa tarvittaessa juhliin myös:

Astiat jopa 150 hengelle, kattaukset ja koristelut, henkilökunnan tarjoilemaan, kylmävaunun tarjoilujen kuljetukseen ja säilytykseen, soppatykin 300-400 hengen tilaisuuksiin, muurikkapannun ja makkaragrillin.

Hyvin toteutettu juhla lähtee hyvin tehdystä suunnittelusta, muistuttaa yrittäjä Miia Piskula lopuksi.

Yrityksen kotisivuille pääset klikkaamalla TÄSTÄ

Tämä artikkeli kuuluu Myrskylän Yrittäjien yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti paikkakunnalla toimivia yrityksiä. Osalla toimintaa on huomattavasti laajemmallakin alueella, osalla jopa valtakunnallisesti. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yrityksen kotisivujen tietojen perusteella yhteistyössä yritysten johdon kanssa. Tämän esittelyn toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.