11.10.2019 klo 16:33
Uutinen

Myrskylän Yrittäjät mukana vanhustenviikolla

Myrskylän yrittäjät osallistui Vanhustenviikkoon järjestämällä virkistymistilaisuuden vanhusten ryhmäkoti Väinölässä tänään. Laulettiin yhdessä niin että seinät raikuivat trubaduuri-hanuristi Kaj Silfastin johdolla.

Yhteislauluiksi Silfast oli valinnut kaikkein tutuimpia suomalaisia lauluja. Välillä hän antoi porukan huilata ja veti muutaman instrumentaalikappaleen jotka saivat monen naputtelemaan sormilla pöytälevyä tai jalalla lattiaa.

Ryhmäkoti Väinölän palveluesimies Irmeli Hämäläinen sanoi, että kaikki tällainen yhteisöllinen tuki on tervetullutta ja tarjoaa mukavaa vaihtelua paiväohjelmaan. Hän totesi myös, että budjetit ja määrärahat tuntuvat olevan yhä tiukemmassa ja siksi kolmannen sektorin ja hyväntekeväisyyden rooli näyttäisi olevan kasvussa, mitä tulee tämän kaltaisiin virkistymistilaisuuksiin. Ainakin meillä tällainen osallistuminen otetaan hyvin ilahtuneena vastaan, hän totesi. Kuvassa Myrskylän Yrittäjien puheenjohtaja Aku Eronen lausuu tervetuliaissanat ja vieressä Kaj Silfast odottaa valmiina aloittamaan.