29.10.2019 klo 21:58
Uutinen

Myrskylässä uuden kuntastrategian sidosryhmätilaisuus yrittäjille

Myrskylän kunta järjesti yrittäjille tilaisuuden, missä se avasi kunnan uutta kuntastrategiaa, jonka avainsana on arkiturvallisuus. Strategiaa ollaan laatimassa laajan kuntalaiskyselyn tulosten pohjalta. Tilaisuudessa yrittäjillä oli mahdollisuus kysellä, ottaa kantaa ja tehdä ehdotuksia.

Kunta järjestää kaikkiaan kuusi näitä vastaavia tilaisuuksia eri sidosryhmille ja tämä oli järjestyksessä niistä viides. Tilaisuudessa oli avoin ja positiivinen ilmapiiri. Keskusteluakin käytiin välillä vilkkaasti ja yrittäjät kommentoivat ja ottivat kantaa moneen kuntastrategian kohtaan. Yleisesti paikalla olleet yrittäjät pitivät kunnan uutta ilmettä, avoimuutta ja aktiivisuutta erittäin positiivisena ja kehuttiin nykyisessä toiminnassa olevaa tekemisen ja yhteistyön meininkiä.

Kuvassa vasemmalla tekninen johtaja Timo Krigsman ja oikealla kunnanjohtaja Sam Vuorinen.

Lopuksi todettiin, että meidän kaikkien etu on yrittää säilyttää ja kehittää Myrskylässä paitsi kunnan, myös yksityisen sektorin palveluja ja toimintoja niin, että Myrskylästä tulisi vieläkin viihtyisämpi, arkiturvallisempi ja hyvä paikka asua, elää ja yrittää kaikenikäisten tarpeet huomioiden.

Teksti ja kuvat Aku Eronen.