28.12.2017 klo 11:51
Uutinen

Nämä sovellukset lisäävät työtehoa: Viisi tärppiä iPhonelle

Listasimme viisi sovellusta, jotka helpottavat päivittäisten töiden järjestelyä ja muistiinpanojen tekemistä mobiililaitteellasi.

Älypuhelin kulkee mukana lähes missä ja milloin tahansa. Monille se on työväline, joka parhaasssa tapauksessa helpottaa ja tehostaa päivittäisten työtehtävien hoitamista.

Sekä Applen että Googlen sovelluskaupoissa on lukuisia työn tehostamiseen ja organisointiin suunniteltuja sovelluksia. Poimimme niistä viisi tärppiä, jotka kannattaa ladata puhelimeen ja ottaa käyttöön.

Any.do

Hinta: Maksuton perusversio, maksullinen täysversio

Alustat: iOS, Android

Any.do on suunniteltu päivittäisten tehtävien organisointiin ja muistiinpanojen tekemiseen. Sovellus muistuttaa tehtävistä ja sen avulla esimerkiksi työtehtävälistoja voi jakaa kätevästi käyttäjien kesken. Sovelluksen parasta antia ovat heti etusivulla olevat selkeät muistutukset päivän askareista.

Sovellus synkronoi tietoja pöytäkoneen ja muiden mobiililaitteiden välillä ja päivittää tehtävälistat reaaliajassa. Tarjolla on myös maksullinen versio, jossa on ilmaisversiota enemmän ominaisuuksia.

Buffer

Hinta: Maksuton tai 9,99 euroa / kuukausi

Alustat: iOS, Android

Buffer helpottaa sosiaalisen median tilien käyttöä. Siitä on hyötyä, jos haluat päivittää sisältöä useille tileille samanaikaisesti ja ajastaa postauksia ilman turhaa ajankäyttöä. Sovellus tarjoaa myös yksityiskohtaiset analytiikkatiedot postauksista. Sovellus tukee Facebookia, Instagramia, LinkedIniä ja muita suosittuja sosiaalisen median palveluita. Ilmaisversiolla on mahdollista käyttää kolmea tiliä. Maksullinen versio tuo mukanaan muun muassa analytiikat ja linkkien lyhennyksen.

Notion

Hinta: Maksuton

Alustat: iOS, Android

Notion on tekoälyllä toimiva sähköpostipalvelu, joka käsittelee käyttäjän sähköpostihistoriaa ja lajittelee sähköposteja niiden tärkeyden mukaan. Tekoälyn avulla sovellus oppii, mitkä ovat käyttäjän kannalta tärkeimmät viestit. Sovellus korostaa sähkäpostilaatikossa ne viestit, jotka kaipaavat tuottavuuden perusteella nopeinta vastaamista. Sovellus tarjoaa myös kattavat hakutoiminnot. Notion tukee Gmai- G Suite, Office 365 ja IMAP -sähköpostipalveluita.

Accompany

Hinta: Maksuton

Alustat: iOS

IPhonelle suunniteltu Accompany on kiireisen liikemiehen ja -naisen elämää helpottava sovellus. Sovellukseen kirjaudutaan työsähköpostilla, minkä jälkeen sovellus toimii eräänlaisena sihteerinä. Se kokoaa tietoa ihmisistä, jotka liittyvät tuleviin tapaamisiin tai tapahtumiin. Sovellus auttaa käyttäjää valmistautumaan tapaamisiin keräämällä tietoa tavattavien henkilöiden sosiaalisen median postauksista, yhtiöprofiileista, yhtiön taloudellisista tiedoista ja muista uutisista. Nämä tiedot sovellus lähettää pyydettäessä suoraan sähköpostiin. Accompany on tällä hetkellä avoimessa beta-vaiheessa.

Trello

Hinta: Maksuton

Alustat: iOS, Android

Trello on monipuolinen suunnittelu- ja muistiinpanosovellus, jonka ulkoasu on ilmoitustaulumainen. Omalle ilmoitustaululle voi koota esimerkiksi tehtävälistoja ja muistiinpanoja. Niiden sekaan voi liittää kuvia ja muita dokumentteja helpottamaan esimerkiksi ideointia. Muistiinpanot voi jakaa muiden käyttäjien kanssa. Muilta käyttäjiltä voi myös pyytää kommentteja.

Kuvat: Kehittäjät

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi