4.1.2017 klo 15:19
Uutinen

Neuvontapalvelun aukioloaika laajeni

Suomen Yrittäjien jäsenille tarkoitetun maksuttoman lakineuvonnan palveluaika laajeni ja puhelinnumero muuttui 2.1.2017. Suomen Yrittäjät haluaa palvella jäseniään entistä paremmin ja laajensi sen vuoksi neuvonnan aukioloaikoja vuoden alusta lähtien. Aiemmin neuvonta on palvellut jäsenyrittäjiä 9-16 välisenä aikana, nyt palveluaika on joka arkipäivä kello 8–20. Myös neuvonnan puhelinnumero muuttuu: 2.1. lähtien neuvontaa saa numerosta 09 229 222.

– Yrittäjät ovat usein päivän aikana kiireisiä ja sen vuoksi on tärkeää, että juridista neuvontaa voi saada myös ilta-aikaan, Suomen Yrittäjien työmarkkinajohtaja Janne Makkula perustelee laajennuksen tarvetta.

Jäsenkyselyiden perusteella Suomen Yrittäjien juridinen neuvontapalvelu on arvokkaaksi ja tärkeäksi koettu jäsenetu. Palvelu on jäsenyrittäjille maksuton ja soittaessa kannattaa varautua esittämään jäsennumero.

Puheluita tulee kymmeniä tuhansia joka vuosi. Eniten kysytään työsuhteisiin ja työelämään liittyvistä asioista sekä sopimuksiin liittyvistä kysymyksistä.

Palvelua kehitetään edelleen

Suomen Yrittäjät jatkaa neuvontapalvelun kehittämistä. Myöhemmin keväällä otetaan käyttöön laaja malli-asiakirjapankki jäsenyritysten käyttöön.

– Meiltä kysytään paljon erilaisia sopimusmalleja esimerkiksi salassapitosopimuksia tai kauppakirjoja. Halu-amme vastata tähän tarpeeseen ja kehittämme malliasiakirjoja, joita jäsenyrittäjämme voivat liiketoimintansa tueksi hyödyntää, Janne Makkula sanoo.