27.2.2024 klo 09:33
Uutinen

Neuvontapalvelun kysytyimmät teemat

Yrittäjä – tiesitkö jo, että Varsinais-Suomen Yrittäjissä sinua palvelee valtakunnan kattavin ja monipuolisin neuvontapalvelu? Tarvitset sitten apua myyntiin ja markkinointiin, verotukseen tai kirjanpitoon, sopimusasioihin tai yrityskauppohin, vinkit ja neuvot ovat vain yhden puhelinsoiton päässä!

Neuvontapalvelun kysytyimmät teemat vuonna 2023-2024

  1. Sopimusasiat: Löytyykö sopimuksestani kaikki oleelliset elementit? Olenko osannut huomioida tietyt seikat? Millaisia asioita minun tulisi huomioida, kun kyseessä on kansainväliseen kauppaan liittyvä sopimus?
  2. Kirjanpito ja verotus: Voinko vähentää asian x verotuksessa? Olisiko yhtiömuodon muuttaminen nykyisessä tilanteessani järkevää? Mihin minun tulisi kiinnittää huomiota yritykseni taseessa?
  3. Myynti ja markkinointi: Mistä lähteä liikkeelle some-markkinoinnissa? Miten teen mainoksen Facebookissa? Onko Google-mainonnassa yritykseni tapauksessa järkeä?
  4. Työnantaja-asiat: Miten vuosiloma kertyy? Millaisia oikeuksia työnantajalla on lomien pitoon liittyen? Miten TES sitoo yritykseni toimintaa? Työntekijäni lakkoilevat, millaisia oikeuksia on työnantajalla?
  5. Omistajanvaihdokset: Mistä lähteä liikkeelle, kun suunnittelee yrityskauppaa? Miten hoidan yrityskaupan rahoituksen?

Ohessa esiteltynä neuvontapalvelun yleisempiä kysymyksiä esimerkin muodossa. Kauttamme saat apua asiassa kuin asiassa, joten tartu rohkeasti puhelimeen ja soita numeroon 02 2757 100. Neuvontapalvelun kautta tavoitat maakunnan kokeneimmat asiantuntijat.

Neuvontakumppanimme:

Inkeri Sundberg