9.8.2018 klo 14:06
Uutinen

Next Step – Yrittäjyyden supertapahtuma starttaa yrittäjän viikon 3.9.

Pirkanmaalla yrittäjän viikko käynnistyy rytinällä, kun Next Step – Yrittäjyyden Supertapahtuma täyttää Tullikamarin Pakkahuoneen ja Klubin maanantaina 3.9.

Tapahtuma kokoaa yhteen yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet sekä pirkanmaalaisen yrittäjyyden tärkeimmät asiantuntijat ja avainhenkilöt.

– Halusimme tällä kertaa juhlistaa yrittäjän viikkoa vähän isommin, onhan nyt Pirkanmaan Yrittäjien 80. juhlavuosi. Tavoitteenamme on nostaa yrittäjyyttä esiin ja samalla tarjota ainutlaatuinen verkostoitumistilaisuus pirkanmaalaiselle yrittäjyysyhteisölle. Uskon, että päivän annista hyötyvät niin tuoreet yrittäjät kuin konkaritkin, Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Pasi Mäkinen kertoo.

Myynti ja markkinointi kiinnostavat

Tapahtumaan odotetaan peräti 1500 – 2000 kävijää. Päivän ohjelma on suunniteltu niin, että tapahtumaan voi piipahtaa oman aikataulunsa mukaan tai tulla vaikka koko päiväksi. Kahvipannu on kuumana koko tapahtuma-ajan kello 10-17.

– Ohjelmassa on jokaiselle jotain. Klubin puolella on asiaa erityisesti yrittäjyyttä suunnitteleville, Pakkahuoneella puolestaan jo toimiville yrityksille elinkaaren eri vaiheisiin. Päälavan mielenkiintoiset puheenvuorot ovat takuulla kiinnostavia kaikille, Mäkinen sanoo.

Tapahtuma on maksuton, mutta tulijoita toivotaan ennakkoilmoittautumista. Elokuun alkuun mennessä ilmoittautuneista suurin osa odottaa eniten myyntiä ja markkinointia sekä hinnoittelua käsittelevää sisältöä.

– Onkin hienoa, että puhujalavalle nousevat muun muassa hinnoittelu- ja tuotteistamisguru Jari Parantainen ja myyntikuiskaaja Pasi Rautio. Kiinnostavaa kuultavaa on varmasti myös tamperelaisen HappyOrNot:in kansainvälistymistarina, Mäkinen mainostaa.

Asiantuntijat ovat paikalla kävijöitä varten

Pakkahuoneen ja Klubin lavoilla kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja pitkin päivää, ja eri alojen ammattilaiset ovat kävijöiden käytettävissä omilla osastoillaan.

– Ensimetrin väki auttaa takuulla aloittelevaa yrittäjää tai vasta yrittäjyyttä harkitsevaa eteenpäin. Tampereen kaupungin työllisyyspalveluista saa apua ja vinkkejä esimerkiksi rekrytointiin ja palkkaukseen liittyvissä kysymyksissä. Yrityksen elinkaaren toisessa päässä taas Pirkanmaan Yrityskummit tarjoavat tukea sukupolvenvaihdos- ja yrityskauppatilanteissa. Asiantuntijoiden hyödyntämisen lisäksi toivon kävijöiden ennen kaikkea verkostoituvan toistensa kanssa, sillä yhdessä olemme enemmän, Mäkinen kannustaa.

Lisätietoa tapahtuman verkkosivuilta >>

Ilmoittaudu mukaan jo tänään >>