Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

4.5.2018 klo 08:06
Uutinen

Niina Mikkola etsii myyjiä uuteen pop up -tapahtumaan Forssassa

Forssalaiset ovat toivoneet keskustan elävöittämistä. Niina Mikkola on organisoimassa keskustaan lähituottajien pop up -tapahtumaa.

Forssan Yrittäjien hanketyöntekijänä aloittanut Niina Mikkolalla on kesän kynnyksellä kädet täynnä työtä. Tekeillä on uusi pop up -tapahtuma Suvi-illan maratonin ja Kansainvälisten markkinoiden viikonlopuksi 14.–17.6.

– Paljon on tullut kehittämisideoita ja etenkin keskustan elävöittämistä toivotaan. Pop up -myynti tulee aivan keskustaan, ja tilaa on vielä uusille myyjille, ottakaa vain yhteyttä, hän kehottaa.

Mikkolan tehtävät Forssan Yrittäjien hanketyöntekijänä käsittävät suurelta osin viestintää ja juuri osallistumista erilaisten tapahtumien järjestelyyn.

– Tarkoitus olisi, että tieto kulkisi minun kauttani yrityksille kohdistetusti niin, että jokainen yritys saisi juuri sille tärkeää infoa.

Mikkola on syntyisin Forssasta, mutta opintojen vuoksi asui 10 vuotta Jyväskylässä.

– Tarkoitus oli jäädä sinne, mutta sainkin opiskelun päätyttyä työpaikan Forssasta ja niin päädyin tänne takaisin, pysyvästi. Olen työskennellyt aiemmin myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä idänkaupan vientiassistenttina.

Mikkola kertoo olevansa vahvasti Forssan ja lähiseudun puolestapuhuja.

– Meillä on mainettaan parempi kaupunki, josta löytyy kaikki tarvittavat palvelut läheltä. Isoissa kaupungeissa on aina mukava piipahtaa, mutta vielä kun saadaan tuo 2-tie valmiiksi, niin Helsingistäkin pääsee nopeammin kotiin.

Forssassa on Mikkolan mukaan ihan lähietäisyydellä loistavat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Hän kertoo arvostavansa sitä, että kaupunki on panostanut lasten harrastusmahdollisuuksiin.

– Jokaiselle löytyy varmasti mielekästä tekemistä, jos vain itse haluaa osallistua. Meidän perheessä harrastetaan musiikkia ja liikuntaa. Jalkapallo on meidän perheen laji, ja itse toimin oman 12-vuotiaan poikani joukkueessa joukkueenjohtajana.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi/SM