Nilsiön Vuoden Yrittäjä 2022 Bar Kaikun Anni Lipponen
19.11.2022 klo 08:21
Uutinen

Nilsiän Yrittäjien pikkujoulut ja vuoden 2022 palkitut

Vietimme eilen 18.11. 2022 Nilsiän Yrittäjien pikkujouluja Ravintola Jokkes´s Stubessa. Illan kohokohtana oli Vuoden Yrittäjän ja Vuoden Asiakaspalvelijan valinnat.

Vuoden Yrittäjänä 2022 palkittiin Lippola Ravintolat Oy/ Bar Kaikun Anni Lipponen. Valintaraatimme perusteluja; Bar Kaiku- ihan vaan nilsiäläinen baari, on kuin koko kylän olohuone ja nykyisin myös sauna. Yritys elävöittää Nilsiän keskustan aluetta ja on selvinnyt lippu korkealla läpi pandemian ja muiden haasteiden, samalla kehittäen ja monipuolistaen toimintaansa.

Tässä tarina Annista – https://www.apu.fi/artikkelit/nilsialaisbaarin-omistaja-on-selvinnyt-koronasta-syovasta-ja-masennuksesta

Vuoden Asiakaspalvelijan 2022 kunniakirjan sai Tahkon kyläyhdistyksen puheenjohtaja ja aktiivijäsen Kari Heiskanen. Perusteluissa mainittiin seuraavaa; Karin panos kyläyhdistyksen kautta Tahkon alueen kehittäjänä ja uudistajana on merkittävä. Toteutuneista hankkeista ovat hyötyneet sekä alueen asiakkaat, yritykset sekä paikalliset ja lähialueen asukkaat. Kari on Tahkon kyläyhdistyksen henki ja sielu.

Onnittelemme palkittuja lämpimästi!