24.8.2018 klo 13:48
Uutinen

Nina Rasola ehdolle seuraavalle kaksivuotiskaudelle

Etelä-Savon Yrittäjät ry esittää Nina Rasolaa varapuheenjohtajaksi toiselle kaudelle Suomen Yrittäjien hallitukseen. Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle Suomen Yrittäjien liittokokouksessa Turussa 19. lokakuuta 2018.

Rasola sanoo, että yrittäjäjärjestössä toimiminen on luottamustehtävä, jota on ollut palkitsevaa hoitaa ja toivottavasti kaksivuotinen kausi saa jatkoa. Rasola haluaa olla edelleen mukana rakentamassa tulevaisuutta yrittäjien parhaaksi. Tänä päivänä työelämä, yrittäminen ja järjestökenttä kuten koko yhteiskunta elävät suuressa murroksessa. Uudistuminen, osaamisen kehittäminen, verkostoissa toimiminen sekä digitaalisuus ovat jo arkea yrityksissä niin kuin ympäröivässä maailmassa. Hän haluaa olla mukana reagoimassa näihin muutoksiin ja omalta osaltaan tuoda yrittäjien arjen näkökulmaa näihin suuriin, kaikkia, koskeviin asioihin.

Rasola kertoo, että hän haluaa olla mukana yrittäjäjärjestön hallituksessa kehittämässä järjestötoimintaa eteenpäin vastaamaan nyky-yhteiskunnan tarpeita, vaikuttamassa ja vahvistamassa jäsenistön kehitystä omalla esimerkillään sekä olla mukana päivittämässä rakenteita.

Rasola on toiminut yrittäjänä parikymmentä vuotta ja on RL-konsernin toimitusjohtaja. Konserniin kuuluvat RL-Huolinta Oy, RL-Kotipalvelut Oy ja RL-Palvelut Oy. Rasola on toiminut nyt kaksi vuotta Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana. Yrittäjäjärjestön lisäksi hän on vaikuttanut muun muassa kauppakamarissa, Ympäristö- ja teollisuuspalvelut YTP:n hallituksessa ja jäsenenä Elinkeinoelämän keskusliiton yrittäjävaltuuskunnassa.

Lisätietoja:

Nina Rasola
p. 0505170472
nina.rasola@rl-huolinta.fi

Mirja Haavikko
toimitusjohtaja
Etelä-Savon Yrittäjät
p. 0500 651 310
mirja.haavikko@yrittajat.fi