Liikkeeseen tulee myös suomalaisia laadukkaita ja vastuullisia pop-up-kauppoja tuotteineen, Noora Hautakangas Relovesta kertoo.
11.4.2023 klo 11:08
Uutinen

Noora Hautakankaan Relove avaa maailman ensimmäisen second hand -lentokenttäkaupan Helsinki-Vantaalle 

Yrittäjäpariskunta Noora Hautakankaan ja Eero Ukkosen Relove avaa syksyllä Helsinki-Vantaalle maailman ensimmäisen käytettyjen vaatteiden lentokenttäkaupan ja kahvilan.

– Helsinki-Vantaalle tulee konseptin mukainen elämyksellinen liike ja kahvila. Myynnissä on second-hand-vaatteita ja etupäässä laadukkaita luksustuotteita, kertoo yrittäjä Noora Hautakangas.

– Lentoasemalla tavoitamme myös kansainväliset asiakkaat. Tuomme Helsinki-Vantaalle elämyksellisen keitaan, jossa second hand- ja kahvilapalvelut nivoutuvat yhteen upealla tavalla, jollaista ei ennen ole lentokenttäympäristössä koettu. Myyntiin tulee vaatteita ja asusteita, joiden pääpaino on laadukkaassa luksuksessa.

Relove sijoittuu Helsinki-Vantaan entiseen lähtöaulaan, joka on kehitysohjelman myötä muuttunut osaksi porttialuetta. Syksyllä 2023 aula saa täysin uuden ilmeen, kun muutostyöt valmistuvat. Havainnekuva: PES-arkkitehdit

”Kahvilassa viipyilevä tunnelma”

Kahvila on myös konseptin mukainen ja poikkeaa tavallisista lentokentällä nähtävistä kahviloista.

– Sisustamme kahvilan konseptimme mukaisesti osittain antiikkikalusteilla. Sekoitamme sisustuksessa antiikkia ja uutta, monet astiat ovat myös käytettyjä. Kahvilassamme on viipyilevän rauhallinen tunnelma. Liikkeeseen tulee myös suomalaisia laadukkaita ja vastuullisia pop-up-kauppoja tuotteineen, Hautakangas kertoo.  

Kauppa ja kahvila avautuvat syksyllä Helsinki-Vantaan entiseen lähtöaulaan, joka on nykyään osa porttialuetta. Relovella on entuudestaan second hand-kauppoja ja kahviloita Helsingissä kolme ja Tampereella yksi.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Eeva Pesonen