26.11.2018 klo 13:39
Uutinen

Nuoret Yrittäjät: Vallanvaihto, palkitsemisia sekä Get Together 2022!

Nuoret Yrittäjät: Uusi puheenjohtaja, palkitsemisia sekä Get Together vuodelle 2022.

Lauantaina 24.11. juhlittiin yhteisiä pikkujouluja nuorten yrittäjien, yksinyrittäjien sekä pienten yrittäjien kesken Joensuun Teatteriravintolassa. Joensuun Nuorkauppakamari, Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja Pohjois-Karjalan Maaseutunuoret tarjosivat yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa mahdollisuuden pienille yrittäjille rentoutua ja viettää hauska pikkujoulutapahtuma yhdessä muiden samanhenkisten yrittäjien kanssa. Ja tähän myös päästiin!

Illan ohjelmassa oli maittavan maaseudun ruuan (Teatteriravintola) ja tunnelmallisen klassisen musiikin (Algorytmi) lisäksi myös yllätyksiä.

Vuonna 2016 Pohjois-Karjalan Nuorten Yrittäjien verkoston perustanut yrittäjä Joona Kotilainen palkittiin Honourable President -arvonimellä vapaaehtoisesta & pyyteettömästä työstään verkoston sekä maakunnan nuorten yrittäjien hyväksi.


Marika Koskimäki ja Joona Kotilainen

Maaliskuussa Nuorten Yrittäjien puheenjohtajan tittelin omaksunut Jarkko Peiponen siirsi valtikkansa (perinteen aloittava puinen NY-viestikapula a la Puuartisti) tiimiyrittäjä Marika Koskimäelle. Jarkon sanoja lainaten; ”asetin aloittaessani tälle vuodelle kolme tavoitetta: nuoren ja yrittäjän löytämisen seuraavaksi puheenjohtajaksi, Get Together -tapahtuman saamisen alueelle ja uusien perinteiden aloittamisen verkoston toiminnassa.” Jokaisessa näissä Jarkko myös onnistui.

Nuorten Yrittäjien jokavuotinen, valtakunnallinen verkostoitumistapahtuma Get Together vietetään siis vuonna 2022 Joensuussa. Tästä aiheesta myöhemmin lisää!

Illan teemana oli myös ottaa kantaa ajankohtaiseen asiaan eli maaseudun elinvoimaan ja yritystoiminnan edellytysten säilymiseen: Jälleen takana on haastava satokausi ja monet maatilat kamppailevat elinkeinonsa säilymisen puolesta. Jokainen meistä voi vaikuttaa valinnoillaan: ostamalla suomalaisia elintarvikkeita ja vaatimalla myös ravintoloilta kotimaista, lisätään samalla oman alueen maatalousyrittäjien tuotteiden käyttöä. Illan menu tarjosikin meille maittavaa maaseudun purtavaa.

Kiitos Joensuun Nuorkauppakamari sekä Pohjois-Karjalan Maaseutunuoret, sekä sponsorit Elisa, Josek sekä Op Pohjois-Karjala.

Loppuvuonna Pohjois-Karjalan Nuorilla Yrittäjillä on tulossa 12.12. pikkujoulut OP Pohjois-Karjalan tiloissa. Tervetuloa siis kaikki yrittäjät, yrittäjien avecit ja yrittäjämieliset. Yhdessä olemme enemmän!