23.3.2020 klo 14:13
Uutinen

Nuori yrittäjä 2020: Päijät-Hämeen AD Autohuolto

Vuoden 2020 Asikkalan nuori yrittäjä on Jani Kopra ja yritys Päijät-Hämeen AD Autohuolto. Vääksyn keskustan läheisyydessä sijaitseva autohuolto tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua ja on tunnettu sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta että loistavasta työnjäljestä.

Hymyilevä ja palvelualtis Jani Kopra suhtautuu jokaiseen asiakkaaseen kuin parhaaseen kaveriin ja Kopran mukaan se onkin yksi hyvän asiakaskokemuksen kulmakivistä. Jokainen asiakas huomioidaan ja huoltokokemuksesta halutaan tehdä mahdollisimman sujuva. Esimerkiksi jos asiakas kertoo auton jarrujen vinkuvan, huolto varaa kaikki mahdolliset osat jo valmiiksi, jotta ongelma saadaan korjattua mahdollisimman sujuvasti yhdellä huoltokerralla.

Jani Kopra on toiminut autokorjaamoyrittäjänä vuodesta 2012 alkaen. Yrittäjyys on kulkenut verenperintönä, sillä myös Kopran vanhemmat ovat toimineet yrittäjinä 15 vuotta. Yrittäjyys sopiikin Kopran luonteelle hyvin ja hän nauttii yrittäjyyden tuomasta vapaudesta sekä vaikuttamismahdollisuuksista. Vapauden kanssa käsi kädessä kulkevat myös vastuu liiketoiminnasta ja työntekijöiden palkoista. Vaakakupit ovat kuitenkin olleet hyvin tasapainossa, sillä yrittäjyyttä Kopra ei ole katunut päivääkään.

Päijät-Hämeen AD Autohuolto laajensi toimintaansa vuonna 2018, kun yritys osti nykyiset toimitilat ST1-huoltoaseman lopetettua. Laajenemisen yhteydessä, korjaamon palvelutarjontaan tulivat lisäksi kahvilatoiminta sekä autopesu. Nykyään yritys toimii myös Matkahuollon toimipisteenä. Monipuolisten palveluiden avulla, yritys pystyy palvelemaan asiakkaitaan myös autohuoltojen välissä. Laajeneminen on suunnitteilla myös lähitulevaisuudessa, sillä kesällä 2020 yritys ryhtyy rakentamaan uutta korjaamohallia tontille.

Vuoden nuori yrittäjä valitaan vuosittain Asikkalan yrittäjät ry:n hallituksen toimesta. Valinnassa painotetaan vakiintunutta ja kannattavaa liiketoimintaa, sekä innostavaa palveluasennetta, jotka kaikki täyttyivät loistavasti Jani Kopran ja Päijät-Hämeen AD Autohuollon osalta.

TUTUSTU: Päijät-Hämeen AD Autohuolto Facebook-sivut ja kotisivut.